Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι εξελίξεις για τις συζητήσεις της Άννας Δρούζα με το OPEN

Οι εξελίξεις για τις συζητήσεις της Άννας Δρούζα με το OPEN

Εννέα χρόνια πέρασαν από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Άννας Δρούζα στο Mega. Ήταν με τα «Φονικά Μυστικά» το 2015 στη βραδινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού η οποία ήταν κοινωνική εκπομπή με στοιχεία scripted reality που εστίαζε σε θέματα του αστυνομικού και δικαστικού ρεπορτάζ. Η εκπομπή διακόπηκε σε λίγα μόλις επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά και καταγγελιών που έγιναν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για το περιεχόμενό της.

Έκτοτε η Άννα Δρούζα πολλές φορές συζήτησε την επιστροφή της στη μικρή οθόνη ωστόσο οι σχετικές επαφές δεν είχαν θετική κατάληξη. Φαίνεται όμως πως τώρα θα έχουν. Από το προηγούμενο καλοκαίρι η έμπειρη δημοσιογράφος είχε πρόταση συνεργασίας από την «Barking Well Media» του Νίκου Κοκλώνη. Οι συζητήσεις αρχικά περιελάμβαναν εβδομαδιαία βραδινή κοινωνική εκπομπή ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Άννα Δρούζα θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Open με εκπομπή συνεντεύξεων.

Θα είναι εβδομαδιαία με βραδινή μετάδοση και θα γυρίζεται σε εξωτερικούς χώρους. Στόχος να φιλοξενηθούν πρόσωπα από τη δημόσια ζωή της χώρας (πολιτική, καλλιτεχνική, οικονομική, δημοσιογραφική, αθλητική) που δεν εμφανίζονται συχνά στη μικρή οθόνη και όταν το κάνουν έχουν κάτι να πουν. Ο σχεδιασμός της πρεμιέρας της νέας αυτής εκπομπής λόγου τοποθετείται χρονικά για μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα