Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέα βόμβα – Παρτενέρ της Κατερίνας Καραβάτου στην νέα εκπομπή στο MEGA...

Νέα βόμβα – Παρτενέρ της Κατερίνας Καραβάτου στην νέα εκπομπή στο MEGA η Μαρία Ηλιάκη

Λίγο πριν την εκκίνηση της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, όλο και περισσότερες είναι οι μεταγραφές και οι συνεργασίες – έκπληξη. Το MEGA φιλοδοξεί να κερδίσει τη μερίδα του λέοντος στην τηλεοπτική αγορά και οι κινήσεις του το αποδεικνύουν. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα από το Μεγάλο Κανάλι πως η Κατερίνα Καραβάτου εντάσσεται στο δυναμικό του.

Ωστόσο, στον τηλεοπτικό αέρα η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν θα είναι μόνη. Παρτενέρ της στο νέο της τηλεοπτικό βήμα θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η πολύ καλή της φίλη και αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη. Η Μαρία Ηλιάκη που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελβετία και αυτή την περιόδο διανύει την καλύτερη περιόδο της ζωής, καθώς απολαμβάνει την μητρότητα για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του παιδιού της, επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ετοιμάζοντας μια εκπομπή-έκπληξη, Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη θα συναντηθούν, όπως όλα δείχνουν, ξανά τηλεοπτικά, μετά απο πολλά χρόνια, μετά την λήξη της εκπομπής “Κους κους” στον Alpha. Η σχέση των δύο γυναικών όλα αυτά τα χρόνια είναι άριστη και παρά τις διαφορετικές επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές, υπήρξαν πάντα δίπλα η μία στην άλλη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα