Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚίνηση-ματ από τη νέα Φάρμα - Η πιο… καυτή παίκτρια του Big...

Κίνηση-ματ από τη νέα Φάρμα – Η πιο… καυτή παίκτρια του Big Brother γίνεται αγρότισσα! (ΦΩΤΟ)

Με μία μεγάλη μεταγραφή, που θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει το νέο παιχνίδι που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.

Η Φάρμα, το αγροτικό ριάλιτι που είδαμε για δύο χρονιές μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 επιστρέφει από το Σεπτέμβρη αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Star Channel!

Το Star αποφάσισε στη θέση του GNTM να φέρει τη Φάρμα και εξασφάλισε σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες τα δικαιώματα για τα επόμενα χρόνια! Θα προβάλλεται Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη, τρεις φορές την εβδομάδα και αναμένεται να συμμετάσχουν μη επώνυμα άτομα. Ωστόσο δεν θα λείψουν αναγνωρίσιμα άτομα!

Αυτή τη στιγμή οι λίστες γράφονται και σβήνονται και ήδη ξεκινούν οι πρώτες προσεγγίσεις και τα ραντεβού θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα

Ένα από τα άτομα που είναι πάνω-πάνω στη λίστα είναι η Χριστίνα Ορφανίδου, ήταν από τις αγαπημένες του ανδρικού κοινού παίκτριες του Big Brother, είναι παίκτρια πόκερ και ξέρει να παίζει καλά σε κάθε είδους παιχνίδια!

Το όνομα της είχε συζητηθεί και για το φάρμα όταν ήταν στον ΑΝΤ1, όμως τώρα η που το όνομα της φιγουράρει στην πρώτη θέση η πρόταση θα έρθει λίαν συντόμως.

Πηγή koolnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα