Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ μισή αλήθεια του Λιάγκα για το συμβόλαιο του – Γιατί έκανε...

Η μισή αλήθεια του Λιάγκα για το συμβόλαιο του – Γιατί έκανε τώρα την αποκάλυψη

Απόλυτα αληθή είναι αυτά που είπε – απόλυτα εσκεμμένα – ο Γιώργος Λιάγκας για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1.

Λίγες μέρες πριν την αποχώρηση Σκορδά για τον ΣΚΑΪ που πρώτος σας αποκάλυψα στους δύο παρουσιαστές είχαν δωθεί προς υπογραφή δύο ίδια συμβόλαια:
Το πρώτο έλεγε πως ο Γιώργος Λιάγκας στην ίδια ΕΝΙΑΙΑ εκπομπή με τον τίτλο «Το πρωινό» θα είχε τη ζώνη 10.00 – 11.30 και η Σκορδά το 11.30 – 13.00.

Επίσης στα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή θα μετριόταν ως ενιαία ενώ υπήρξε και πρόβλεψη να υπάρχει κοινό «Καλημέρα» και «Καλό μεσημέρι».

Ναι λοιπόν ο Λιάγκας έχει το 10.00 – 11.30 γιατί εκείνος υπέγραψε νωρίς όχι όμως η Σκορδά που τελικά έγινε. Αν θέλει λοιπόν να κάνει ακριβή χρήση του συμβολαίου του θα πρέπει να δίνει πάσα σε άλλον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια στις 11.30, να βγαίνει και να χαιρετά στο τέλος και φυσικά η εκπομπή να μετριέται στο σύνολό της. Κάτι που ο Λιάγκας δεν θα δεχόταν ποτέ.

Η αναφορά έγινε τώρα γιατί στην αρχή πηγαίνει καλύτερα από το τέλος της εκπομπής αλλά είναι και κάτι που δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ, δηλαδή να δίνει πάσα σε άλλο παρουσιαστή χωρίς να ορίζει ο ίδιος σκαλέτα.

Στο ίδιο φυσικά συμβόλαιο του καλοκαιριού αναφερόταν κοινή συντακτική ομάδα και αρχισυντάκτρια. Αυτά για να έχετε ακριβή γνώση των γεγονότων και όχι τις κινήσεις εντυπωσιασμού των παρουσιαστών.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών