Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιστρέφουν σήμερα οι Ράδιο Αρβύλα - Η απόφαση του Κανάκη λίγο πριν...

Επιστρέφουν σήμερα οι Ράδιο Αρβύλα – Η απόφαση του Κανάκη λίγο πριν βγουν ξανά στον αέρα

Το «Ράδιο Αρβύλα» ξεκινά σήμερα (10/1) υπό ιδιαίτερες συνθήκες και ύστερα από ένα διάλειμμα, που χρειάζονταν οι συντελεστές του, μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το γνωστό «ροζ» σκάνδαλο.

Όλη αυτή την περίοδο μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου ο Αντώνης Κανάκης δέχεται διάφορες εισηγήσεις.

Απ’ το να επιστρέψει με νέα εκπομπή τελειώνοντας επί της ουσίας το «Ράδιο Αρβύλα», μέχρι το να βάλει ένα φρέσκο πρόσωπο στην ομάδα προκειμένου να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Παναγιωτόπουλος και οι άσχημοι συνειρμοί που αυτόματα έρχονται στο μυαλό των τηλεθεατών.

Η απόφαση του Κανάκη για τον… τέταρτο της παρέας

Μόνο που ο Αντώνης Κανάκης είχε πάρει τις αποφάσεις του. Θεωρεί ότι η στάση που τήρησε μαζί με τους Σερβετά-Κιούση, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ήταν τίμια και ειλικρινής και πιστεύει ότι το κοινό θα το καταλάβει αυτό σύντομα.

Δεν θεωρεί επίσης ότι χρειάζεται να βρεθεί αντικαταστάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γι’ αυτό και παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται τελευταία δεν θα υπάρχει άλλη προσθήκη στη σύνθεση του Ράδιο Αρβύλα. Η εκπομπή επιστρέφει μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά τις γιορτές με τη γνωστή σύνθεση και χωρίς καμία άλλη αλλαγή…

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών