Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓια δυο χρόνια ακόμη ο Παπαδάκης στον Αντ1-Στο φώς τα «ψιλά γράμματα»...

Για δυο χρόνια ακόμη ο Παπαδάκης στον Αντ1-Στο φώς τα «ψιλά γράμματα» του συμβολαίου του

Πράγματι ξεκίνησαν τελικά οι συζητήσεις του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1 για την ανανέωση του συμβολαίου του σε αντίθεση φυσικά με το τηλεοπτικό δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά που όπως επικρατεί «σιγή ιχθύος».

Οι πληροφορίες που έρχονται είναι ότι ο Παπαδάκης θα υπογράψει τελικά διετές νέο συμβόλαιο όμως μόνο το ένα έτος θα προβλέπει τηλεοπτική παρουσία στον «αέρα»…

Παράλληλα ο δημοσιογράφος θα αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης ενώ εάν τελικά αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα» αυτό θα γίνει σταδιακά και ακόμη και μετά την αποχώρησή του θα βγαίνει και στην πρωινή και στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Σε μια χρονιά που το δελτίο του ΑΝΤ1 δεν πάει καθόλου καλά ο Παπαδάκης δείχνει να αντέχει και τον τελευταίο μήνα μάλιστα έχει ανεβάσει τα νούμερά του.

Επίσης η χρονιά που ξεκίνησε θα έχει έντονες πολιτικές εξελίξεις και ίσως και διπλές κάλπες, οι πρώτες εκλογές με απλή αναλογική. Πάμε τώρα και στα ψιλά γράμματα:

Ο Παπαδάκης μετά την αποχώρησή του θα έχει λόγο στη διαμόρφωση της ζώνης και πως αυτή θα διαμορφωθεί στη συνέχεια… Αυτά προς το παρόν καθώς μέσα στο μήνα θα υπάρξουν και νεότερες εξελίξεις…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών