Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΒλέπε την πόρτα της εξόδου του ALPHA η Τατιάνα;

Βλέπε την πόρτα της εξόδου του ALPHA η Τατιάνα;

Είχε γίνει γνωστό πως σε περίπτωση αποχώρησης της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τον Alpha – κάτι το οποίο πριν μερικές εβδομάδες ήταν εξαιρετικά πιθανό – υπήρχε σενάριο εσωτερικής καραμπόλας και μετακόμισης της Τατιάνας Στεφανίδου στην πολύ πρωινή ζώνη.

Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν με το νέο πολύ ισχυρό συμβόλαιο που υπογράφει η Τσιμτσιλή με τον Alpha. Η Τατιάνα αν και φέτος στα κοινωνικά θέματα έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες με πολλά αποκλειστικά δεν το έχει εξαργυρώσει. Το αντίθετο μάλιστα…

Σε ημέρες έντονης κοινωνικής επικαιρότητας όπως π.χ με το θέμα της Πάτρας σημειώνει παρά τις αποκαλύψεις της εκπομπής της μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός πως τα κοινωνικά αρχίζουν πολύ νωρίτερα από τον Λιάγκα και την Ζήνα και την ώρα που ξεκινά η Τατιάνα πολλά θέματα έχουν καεί.

Όμως τα νούμερα είναι νούμερα. Και αυτό που μαθαίνω αυτή τη στιγμή είναι πως στον σχεδιασμό του προγράμματος της επόμενης σεζόν για το κανάλι της Κηφισιάς δεν ακούγεται το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου. Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά τη λήξη του συμβολαίου της δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα