Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Σίσσυ Χρηστίδου στο Open

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Σίσσυ Χρηστίδου στο Open

H Σίσσυ Χρηστίδου μετά απο μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στο Open με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπως όλα δείχνουν μετακομίζει και μάλιστα σε Mega-λο κανάλι για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με Open όμως να δίνει την σκυτάλη της εκπομπής σε μια πολύ δυνατή μορφή της τηλεόρασης.

Τα κανάλια που διεκδίκησαν την Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ο ΣΚΑΪ και το Mega με το τελευταίο να κάνει όπως φαίνεται το colpo grosso και να κερδίζει στο νήμα την παρουσιάστρια για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αντίδραση του Open αν ισχύει είναι καλή, αφού η νέα παρουσιάστρια για την οποία υπάρχουν φήμες ότι έχει ήδη συμφωνήσει, είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έχει όλα εκείνα τα οποία χρειάζονται για να βγει μια επιτυχημένη εκπομπή, αρκεί βέβαια να την στηρίξει και το κανάλι, το οποίο όμως βλέπει τα δυνατά του στελέχη να αποχωρούν το ένα μετά το άλλο.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη εμπειρία απο την τηλεόραση είναι ιδιαίτερα αγαπητή, ενώ διαθέτει και τρομερό χιούμορ, το οποίο και πιστεύουμε ότι θα δώσει μια διαφορετική νότα στην πρωινή ζώνη όλων των καναλιών.

Το τονίζουμε όμως, πρέπει να στηριχτεί απο το κανάλι!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών