Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτές είναι οι 4 νέες δραματικές σειρές που στήνουν για του χρόνου…...

Αυτές είναι οι 4 νέες δραματικές σειρές που στήνουν για του χρόνου… στον ΑΝΤ1

Τα σχέδια τους «καταστρώνουν» οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σχετικά με την επόμενη σεζόν στον τομέα της μυθοπλασίας.

Πάμε στα σιγουράκια: Το μεγάλο «όπλο» ονομάζεται «Μάγισσα». Το ακραία ακριβό σκηνικό έχει ολοκληρωθεί, ενώ από μέρα σε μέρα ξεκινούν και τα γυρίσματα. Θα δούμε 60 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα (γύρω στη 1,5 ώρα).

Την ίδια ώρα, η δεύτερη σειρά – εποχής στην οποία ποντάρει πολύ ο ΑΝΤ1 είναι οι «Ψυχοκόρες» με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Ματσούκα. Αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης. Μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν σύντομα…Το πρώτο «πάμε» θα ακουστεί τον Μάρτιο και θα προβάλλεται και εκείνη δύο φορές την εβδομάδα.

Ακόμη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στην τελική ευθεία να εξασφαλίσει τα δικαιώματα ξένου φορμάτ σειράς με προέλευση από τη Λατινική Αμερική με σενάριο μυστηρίου και δράματος. Ο σκοπός είναι να ριχτεί στη «μάχη» με 3 επεισόδια την εβδομάδα.

Επίσης, τον Ιούνιο θα αρχίζει ο Μανούσος Μανουσάκης να «στήνει» το «Τμήμα ηθών», με τις πληροφορίες να λένε πως δύσκολα να προλαβαίνουν να βγουν Σεπτέμβριο στον «αέρα», οπότε ίσως πάμε για Γενάρη του 2024.

Τέλος, άτυπο «πράσινο φως» έχουν πάρει και οι «Παγιδευμένοι». Βέβαια, τα νούμερα των τελευταίων ημερών δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά. Μαθαίνω πως αν σταθεροποιηθεί πέριξ του 15%, θα συνεχίσει κανονικά, ακόμα και αν σημαίνει ότι ίσως τοποθετηθεί τη νέα σεζόν σε ζώνη μικρότερου ανταγωνισμού (όπερ σημαίνει μακριά από τον «Σασμό»).

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών