Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΝΤ1: Τέλος πασίγνωστη παρουσιάστρια μετά από τεράστια επιτυχία (ΦΩΤΟ)

ΑΝΤ1: Τέλος πασίγνωστη παρουσιάστρια μετά από τεράστια επιτυχία (ΦΩΤΟ)

Τα σχέδια τους ενόψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου ετοιμάζουν οι επιτελείς του ΑΝΤ1 και σε αυτά φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα μιας πασίγνωστης παρουσιάστριας που σημείωνε σε καθημερινή βάση, υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Στο κανάλι παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες έντονη κινητικότητα, ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών με αφορμή την ανασυγκρότηση των πρωινών εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια από τις αλλαγές αφορούν την πασίγνωστη παρουσιάστρια που θα αποχωρήσει μετά από τεράστια επιτυχία και δεν είναι άλλη από την Χρύσα Φώσκολου η οποία επί σειρά ετών συνεργάστηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

(φωτο: @xrysa_foskolou/)

Μάλιστα, η δημοσιογράφος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας της, που θα δεν θα είναι άλλος από το κανάλι του Open.

Αντίστοιχα και από το «Ανοιχτό κανάλι» αναμένεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη έπειτα από τις αποχωρήσεις του Άκη Παυλόπουλου, της Φαίης Μαυραγάνη αλλά και του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα είναι η παραμονή της Ευλαμπίας Ρέβη στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος ενώ ο Μάνος Νιφλής αναμένεται να είναι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής.

Πλέον το μόνο που απομένει να φανεί είναι το ποιος θα είναι ο ρόλος που θα έρθει για να αναλάβει η Χρύσα Φώσκολου στο κανάλι έπειτα από την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1, με το Open να την θεωρεί ως ένα από τα δυνατά του χαρτιά.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα