Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήLifestyleMasterChef: Έφυγε από το παιχνίδι και ντύνεται γαμπρός!

MasterChef: Έφυγε από το παιχνίδι και ντύνεται γαμπρός!

Ο πρώην παίκτης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής Αλέξανδρο Ακριτίδη, όπου αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι παντρεύεται τον Σεπτέμβριο.

«Ναι! Παντρευόμαστε με τη σύντροφο μου, Κωνσταντίνα, η οποία είναι ζαχαροπλάστης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν καιρό και ήρθε η ώρα να το κάνουμε».

Χωρούν στο ίδιο σπίτι ένας σεφ και μια ζαχαροπλάστης ή μπορεί να προκύψουν κόντρες;

«Στο σπίτι μας είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα εστιατόριο 24ωρης λειτουργίας! Μαγειρεύουμε και φτιάχνουμε γλυκά ταυτόχρονα! Δεν υπάρχουν κόντρες καθόλου, γιατί και οι δύο κάνουμε κάτι που λατρεύουμε. Αντιθέτως, μαθαίνουμε μυστικά ο ένας από τον άλλον, ανταλλάσσουμε ιδέες και κάνουμε πολλές δοκιμές».

Ποια είναι τα σχέδια σας από εδώ και πέρα;

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεργαστώ με καταξιωμένους σεφ, για να αποκτήσω ακόμα περισσότερη εμπειρία και γνώσεις πάνω στη μαγειρική. Από εδώ και πέρα, βέβαια, υπάρχουν και πολλά ακόμα που θα αρχίσουν να τρέχουν, όταν μπορέσει επιτέλους αυτός ο πολύπαθος κλάδος της εστίασης να επαναλειτουργήσει. Σίγουρα, το μεγάλο μας όνειρο είναι να ανοίξουμε το δικό μας εστιατόριο», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα