Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Προβληματισμός για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα έργα για το Flyover...

Θεσσαλονίκη: Προβληματισμός για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα έργα για το Flyover σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρανάλωμα του πυρός έγινε χθες το πρωί λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ ο οδηγός αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φωτιά και πρόλαβε να κατέβει.

Σωτήριο ήταν το γεγονός ότι ο περιφερειακός λόγω εορτών δεν ήταν μποτιλιαρισμένος και η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα, ωστόσο το συμβάν, που συνέβη πολύ κοντά στα έργα του Flyover, προκαλεί προβληματισμό σχετικά με τους κινδύνους, που εγκυμονεί το έργο σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών.

Είκοσι πυροσβέστες με επτά οχήματα επιχείρησαν και έσβησαν μετά από μισή ώρα τη φωτιά, που ξέσπασε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην περιφερειακή οδό.

Το λεωφορείο κατευθύνονταν στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού στην Σταυρούπολη και επέβαινε μόνο ο οδηγός, ο οποίος, επιδεικνύοντας άριστα αντανακλαστικά, ακινητοποίησε το όχημα, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, χρησιμοποιώντας τους πυροσβεστήρες του οχήματος.

Για περισσότερη από μισή ώρα το ρεύμα της περιφερειακής οδού στο ρεύμα προς τα δυτικά παρέμεινε κλειστό.

Το λεωφορείο ήταν εκτός υπηρεσίας και δεν μετέφερε επιβάτες. Ο ΟΑΣΘ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά”, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης.

Γερανός του ΟΑΣΘ απομάκρυνε το καμένο λεωφορείο από τα οδόστρωμα ενώ εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα διερευνήσουν τα ακριβή αίτια το ατυχήματος.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα