Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧαμός στο Big Brother – Γνωρίζονταν ο Νίκος με την Ευδοκία από...

Χαμός στο Big Brother – Γνωρίζονταν ο Νίκος με την Ευδοκία από το 2015;

Ο Νίκος και η Ευδοκία είναι αναμφίβολα το δίδυμο του φετινού ριάλιτι του Μεγάλου Αδελφού που μας έχει απασχολήσει περισσότερο. Πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν έρθει πολύ κοντά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και φαίνεται να ταιριάζουν πολύ ως χαρακτήρες. Η μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, αναπτύχθηκε σε καθαρά φιλικό επίπεδο, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα που από την πρώτη στιγμή παρουσιάστηκαν ως ζευγάρι.

Στα τελευταία, όμως, επεισόδια τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή. Η Ευδοκία άρχισε να εκφράζει τα ερωτικά της αισθήματα για τον Νίκο και όχι αδίκως θα πούμε εμείς, αφού πρόκειται για έναν σωστό τζέντλεμαν που την προσέχει και την σέβεται εξαρχής. Ο Νίκος στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός στο “ερωτικό κάλεσμα” της Ευδοκίας και δεν ανταποκρινόταν άμεσα.

Στη συνέχεια, όμως, άρχισε κι εκείνος να ξεδιπλώνει τον ρομαντικό του χαρακτήρα. Λίγο το πρωινό στο κρεβάτι, λίγο η αφιέρωση στίχων αγαπημένου του τραγουδιού και λίγο… περισσότερο η κίνηση να της προσφέρει ένα λουλούδι ήταν κινήσεις που “σκλάβωσαν” την Ευδοκία.

Η τελευταία συγκατοίκησή τους στο Captain’s Room με αρχηγό τον Νίκο ήταν σίγουρα από τις πιο ρομαντικές στιγμές που έχουμε δει μεταξύ των δυο παικτών και φαίνεται πως θα έχουμε συνέχεια.

Ωστόσο, το ρομάντζο μεταξύ Νίκου και Ευδοκίας προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση της Άννας, η οποία φαίνεται πως έχει κρυμμένα συναισθήματα για τον Νίκο.

Μάλιστα, την είδαμε να ξεσπά σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας, δηλώνοντας ωστόσο πως είναι χαρούμενη για τους δυο τους.

Ο Νίκος και η Ευδοκία, λοιπόν, είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές δίδυμο μέσα στο σπίτι του Big Brother και φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό εκτιμά την ειλικρινή και όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει μέσα στο σπίτι οι δυο παίκτες. Μια σχέση που ξεκίνησε να κτίζεται από το πρώτο επεισόδιο και ακόμα εξελίσσεται.

Εμείς, ωστόσο, κάνοντας ένα scroll στο προφίλ της Ευδοκίας στο Instagram παρατηρήσαμε ότι ο Νίκος της είχε κάνει like από το μακρινό 2015.

Αυτό μας προκάλεσε κάποια δικαιολογημένα ερωτήματα, αφού σύμφωνα με το αφήγημα του δημοφιλούς ριάλιτι, οι παίκτες δεν γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Νίκος να της έκανε like όταν γνωρίστηκαν στο casting. Τα ερωτηματικά παραμένουν και αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση σας…

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα