Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle“Τέλος” το τραγούδι για την Τάμτα – Το δώρο πολλών εκατομμυρίων ευρώ...

“Τέλος” το τραγούδι για την Τάμτα – Το δώρο πολλών εκατομμυρίων ευρώ του Κασιδόκωστα

Όταν είσαι ο Πάρης, κάνεις ότι γουστάρεις. Όταν είσαι και ερωτευμένος πολλά. Και αν ο έρωτάς σου είναι η Τάμτα ακόμα περισσότερα.

Λίγες εβδομάδες πριν, στην αίθουσα πλειστηριασμών στα νότια προάστια μία γνωστή φιγούρα συνοδευόμενη από μία νεαρή κοπέλα και γνωστό δικηγόρο καταθέτει την πρότασή της αφήνοντας άναυδους τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Προσπαθώντας να συνέλθουν από την εκπληκτική προσφορά που άκουσαν τα αυτιά τους η έκπληξή τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν πίσω από τα εκκεντρικά γυαλιά και την αμφίεση-πράγμα που είναι το σήμα κατατεθέν της- αναγνωρίζει την τραγουδίστρια Τάμτα ,την σύντροφο εδώ και χρόνια του Πάρη Κασιδόκωστα.

Αμέσως καταλαβαίνουν πως το να ανεβάσουν την προσφορά και να διεκδικήσουν ένα από το φιλέτα της αθηναικής ριβιέρας που αφορα το τοπ ρεστωράν της λίμνης Βουλιαγμένης θα ήταν κάτι που δύσκολα θα μπορούσαν απέναντι σε έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη και αποσύρονται.Με ένα χαμόγελο ικανοποίησης η Τάμτα με την κόρη της φεύγουν για να ετοιμαστούν για το επόμενο βήμα της νέας τους επαγγελματικής δραστηριότητας.

Το παρασκήνιο αυτής της μεγάλης αγοράς ξεκινάει αρκετούς μήνες πριν και αναδεικνύει το μεγαλείο ενός άντρα που αγαπάει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τα όνειρα της συντρόφου του. Πόσο μάλιστα όταν έχει και την οικονομική επιφάνεια να το κάνει.

Τότε λοιπόν η Τάμτα σε μία χαλαρή συζήτηση είχε εκφράσει την επιθυμία της στον Πάρη να ασχοληθεί επιχειρηματικά με κάτι γνωρίζοντας πως ο χώρος του τραγουδιού έχει ημερομηνία λήξης και κάποια στιγμή θα έπρεπε να επενδύσει και σε κάτι άλλο για το μέλλον. Και πολύ σωστά.Οι μηχανισμοί πήραν μπροστά και σύντομα βρέθηκε το φιλέτο της λίμνης Βουλιαγμένης που έβγαινε σε πλειστηριασμό. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και ο χώρος πέρασε στα χέρια της Τάμτα, ένα δώρο αγάπης ,αξίας εκατομμυρίων του Πάρη στην τραγουδίστρια και την κόρη της .

Λίγο καιρό πριν οι νέοι ιδιοκτήτες προχώρησαν στην σύσταση της εταιρείας που θα εκμεταλλεύεται το τοπ ρεστωράν της λίμνης Βουλιαγμένης όπου συμμετέχουν ως ετερρόρυθμοι εταίροι η Τάμτα με ποσοστό 40% και η κόρη της Άννυ με ποσοστό 60%.

Αυτή η κίνηση του Πάρη αποδεικνύει πόσο αγαπημένο είναι το ζευγάρι βάζοντας τέλος μάλιστα και σε όλες αυτές τις φήμες που μιλούσαν για προβλήματα στην σχέση. Από εδώ και πέρα για το μόνο που μπορεί να ανησυχεί η Τάμτα είναι για τις εργασίες ,τις παροχές και την επιτυχία το νέου της εγχειρήματος. Καλορίζικο και καλές δουλειές.

Πηγή: iciao.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών