Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤάσος Ξιαρχό: Ξεπέρασε τα όρια με αυτή την φωτογράφιση-Δεν φαντάζεσαι…

Τάσος Ξιαρχό: Ξεπέρασε τα όρια με αυτή την φωτογράφιση-Δεν φαντάζεσαι…

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένας από τους πολύ ταλαντούχους και ανερχόμενους καλλιτέχνες. Είναι χορευτής και χορογράφος με πολλές επιτυχίες και σπουδαίες δουλειές στο ενεργητικό του. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει πολλά να δώσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Είναι ένας πανέμορφος άνδρας με έμφυτο ταλέντο σε πολλούς τομείς…

Μια δόση κι από τις φωνητικές του ικανότητες πήραμε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου του Just The 2 Of Us, όπου κατέκτησε την νίκη στο πλευρό της εξαιρετικά ταλαντούχας Κόνι Μεταξά.

Δεν είναι τυχαίο που με το ζευγάρι του επί σκηνής, Κόνι Μεταξά, κατάφεραν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά και το έπαθλο. Ο Τάσος λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα, μάλιστα σε συνέντευξη που έκανε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αποκάλυψε πως θεωρεί το Big Brother ένα σόου που “καίει ψυχές”, ενώ μας ενημέρωσε ότι μίλησε με την πέτρα του σκανδάλου Αντώνη Αλεξανδρίδη, μετά από την δήλωση που τον οδήγησε εκτός του παιχνιδιού.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Τάσος Ξιαρχό δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του ΣΚΑΪ ώστε να λάβει μέρος και στο Survivor όμως αντιμετώπισε πρόβλημα με την αναβολή του στρατού η οποία δεν έχει διευθετηθεί ακόμη.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε χιουμοριστικά: «Πολύ καλά πήγε η κουβέντα για το Survivor. Πρέπει να διευθετήσω ένα θέμα που έχω κι αν το τακτοποιήσω θα πάω. Το πρόβλημα μου θα είναι με το ξανθό μαλλί και τι θα κάνω με αυτό. Θα το μακρύνω μάλλον. Με ρώτησαν αν αντέχω κι αν μπορώ να ζήσω στη βρώμα».

Αυτή τη φορά απασχόλησε τα media με την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ,όπου φωτογραφήθηκε όπως τον γέννησε η μαμά του σπάζοντας κάθε ταμπού!

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα