Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαρασκευή Κερασιώτη: Όταν ήμουν μικρή δε ζούσαμε όπως ζούμε τώρα

Παρασκευή Κερασιώτη: Όταν ήμουν μικρή δε ζούσαμε όπως ζούμε τώρα

Η Παρασκευή Kερασιώτη, φιναλίστ του GNTM, μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη για τα μελλοντικά της σχέδια, λέγοντας πως:

“Το μεγαλύτερο μου όνειρο έχει ολοκληρωθεί και θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Έχω μπει σε πρακτορείο και είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα περιμένω να χτίσω σιγά-σιγά την καριέρα. Το GNTM με βοήθησε πολύ και θέλω να πω σε όλες τις κοπέλες να δηλώσουν συμμετοχη και να μην αφήνουν τα όνειρά τους”.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται λόγω της καταγωγής της, εκείνη απάντησε πως:

“Δε με ενοχλεί καθόλου, γιατί έχω αγαπήσει αυτό που είμαι. Εγώ είμαι αυτή, δε μπορώ να το αλλάξω. Είμαι η Παρασκευή η τσιγγάνα. Ας μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τον άλλον. Ο κόσμος με κρίνει μέσα από την τηλεόραση και λόγω της καταγωγής μου. Μου λένε πως δεν κάνω γι’αυτα επειδή είμαι τσιγγάνα. Απαντάω με αγάπη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω όνειρα και δε μπορώ να τα καταφέρω. Με είχε ενοχλήσει στην αρχή αλλά πλέον δε με ενοχλούν”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένεια της και στις προσπάθειες που έκανε ο πατέρα της, λέγοντας ότι:

“Όταν ήμουν μικρή δε ζούσαμε όπως ζούμε τώρα. Οι δίκοι μου, και τους ευχαριστώ, προσπάθησαν να μας βγάλουν από όλο αυτό και ο μπαμπάς μου τα κατάφερε. Πλέον είμαστε πολύ διαφορετικά. Οι γονείς μου από μικρή ηλικία ήθελαν να αλλάξουν τη ζωή μας από αυτό που έχει ο κόσμος, την ιδεά για τους τσιγγάνους, οποτε ήθελαν να μας πάνε σχολείο και να έχουμε να κάνουμε κάτι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να έχουμε μια ζωή. Οι αδερφές μου με στηρίζουν πάρα πολύ και αντλώ δύναμη από την οικογένεια μου”.

Η Παρασκευη εξομολογήθηκε πως δεν πίστευε στον εαυτό της αλλά πήρε μεγάλη δύναμη στο GNTM. Επίσης, αναφέρθηκε στην δυσκολότερη στιγμη του παιχνιδιού, η οποία ήταν ότι ήταν κλεισμένη 4 μήνες σε ένα σπίτι με ανθρώπους που δεν ήξερε.

Κλείνοντας μίλησε για τον νικητή του GNTM, τον Ηρακλή Τζουζινοβ, ο οποίος τη στήριξε και πίστευε πολύ σε εκείνη ακόμη και όταν εκείνη δεν πίστευε στον εαυτό της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών