Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέτρος Ίμβριος: Έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Πέτρος Ίμβριος: Έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες ο Πέτρος Ίμβριος, καθώς έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς. Ο γνωστός τραγουδιστής απέκτησε γιο και έκανε την ευχάριστη ανακοίνωση με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στα instastories, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς μας ήλθες αντράκι μας».

Ο Πέτρος Ίμβριος βρίσκεται τα τελευταία 4 χρόνια περίπου σε σχέση με τη γοητευτική Συράν Λελούδα και οι δυο τους ολοκλήρωσαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Όταν πριν από μερικούς μήνες ο τραγουδιστής είχε ερωτηθεί για το αν θα παντρευόταν ξανά, είχε πει χαρακτηριστικά: «Τώρα δε μπορούμε να παντρευτούμε με εννιά άτομα. Τα έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη αυτά εν μέσω καραντίνας. Θα δούμε, μπορεί να το πετύχουμε, μπορεί και να μην το πετύχουμε».

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1998 με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία χώρισαν ύστερα από πέντε χρόνια, διατηρώντας φιλικές, ενίοτε και επαγγελματικές σχέσεις.

Το 2007, ο Πέτρος επισημοποίησε με πολιτικό γάμο τη σχέση του με την Έλενα Ζαφειροπούλου, η οποία του χάρισε δύο κόρες, μία το 2008 και τη δεύτερη το 2010. Το 2011, μαζί με τη βάφτιση της μικρής του κόρης, το ζευγάρι προχώρησε και σε θρησκευτικό γάμο. Ούτε αυτός ο γάμος έμελλε να διαρκέσει πάνω από έξι χρόνια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών