Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜυστικά και ψέματα: Τι κρύβουν εδώ και χρόνια πίσω από το χαμόγελό...

Μυστικά και ψέματα: Τι κρύβουν εδώ και χρόνια πίσω από το χαμόγελό τους η Ελένη Μενεγάκη & ο Ματέο Παντζόπουλος

Πάνε επτά χρόνια από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαρίνα , καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο και παρότι δεν είδαμε ούτε φωτογραφίες από κάποιο γάμο αλλά ούτε και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο γάμος έγινε, όλοι πιστεύουμε ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Μάλιστα πληροφορίες έκαναν λόγο για μυστικό γάμο ο οποίος έγινε σε μοναστήρι στην Άνδρο, με παρόντες μόνο τους πάρα πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η ίδια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν διέψευσαν ποτέ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τότε και δεν έκαναν απολύτως κανένα σχόλιο που να αναιρεί το γεγονός ότι είχαν παντρευτεί.

Κι όμως τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Το σύμφωνο συμβίωσης Μενεγάκη & Παντζόπουλου

Εάν ήταν κάποιος πολύ προσεκτικός όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν από το μαιευτήριο με την μικρή Μαρίνα θα είχαν προσέξει ότι στην επίσημη ανακοίνωση ο επιχειρηματίας αναφερόταν ως “ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού κ. Ματθαίος Παντζόπουλος.”

Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι, τουλάχιστον τη εποχή που γεννήθηκε η μικρή και ενώ υποτίθεται ότι είχε γίνει ήδη ο περίφημος γάμος, όπως αναφέρει το Ciao. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εν λόγω περιοδικού η Ελένη και ο Ματέο είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε γάμο καθώς προτίμησαν να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης.

Κι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης είχε υπογραφεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, πριν η παρουσιάστρια μείνει έγκυος.

Πηγή: Υouweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών