Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Μαλέσκου: H φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες για τη νέα της...

Ιωάννα Μαλέσκου: H φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες για τη νέα της σχέση

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Επόμενο είναι, λοιπόν, να σχολιάζεται έντονα οτιδήποτε κάνει ή λέει, μέσα και έξω από το τηλεοπτικό στούντιο. Πριν μερικούς μήνες απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ η φημολογούμενη σχέση της με τον Κροάτη μπασκτεμπολίστα και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, όμως φαίνεται πως πλέον ένας άλλος άντρας έχει κλέψει την καρδιά της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ όπως όλα δείχνουν, έχει έρθει κοντά με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά. Το φημολογούμενο ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, πραγματοποίησε πρόσφατα μία ρομαντική εκδρομή στο Ναύπλιο, όπου έμειναν δυο μέρες. Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από την εκδρομή της, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει ποιος άλλος ήταν μαζί της.

Υπήρξε, ωστόσο, μία πρόσφατη φωτογραφία στον λογαριασμό της Ιωάννας, που «φούντωσε» τις φήμες για την έντονη παρουσία του Κωνσταντίνου Δανιά στη ζωή της. Σε αυτήν η παρουσιάστρια ποζάρει πάνω σε ένα jet sky, το οποίο μας φάνηκε αρκετά γνώριμο.

Κι αυτό γιατί το έχουμε δει και στο προφίλ του Κωνσταντίνου Δανιά.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών