Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ανχελίτα του Big Brother πεσμένη στα 4 με μικροσκοπικό.... (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανχελίτα του Big Brother πεσμένη στα 4 με μικροσκοπικό…. (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανχελίτα είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στις πρώτες ημέρες του Big Brother με τις καυτές εμφανίσεις της. Γνωρίζει πως έχει ένα απίστευτο κορμί με δυνατό σημείο τα καλογυμνασμένα οπίσθια της που φροντίζει να τα επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία φορώντας μικροσκοπικά στρινγκ.

Η Ανχελίτα είναι δίχως αμφιβολία η Χριστίνα Ορφανίδου του δεύτερου κύκλου του «Big Brother» και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε επεισόδιο, με την κάμερα να την ακολουθεί περισσότερο από τις άλλες κοπέλες και την ίδια να έχει κερδίσει περισσότερα πλάνα.

Η καυτή μελαχρινή είναι, αναμφισβήτητα, μια από τις πιο «εκρηκτικές» προσωπικότητες στο φετινό Big Brother, με την ίδια να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των… ανδρών του σπιτιού. Άλλωστε, εδώ και καιρό είναι επίσημα ζευγάρι με τον Παναγιώτη Πέτσα και μάλιστα υπάρχουν σχετικές αποκαλύψεις πως έχουν κάνει και σεξ και μάλιστα πολλές φορές!

Η καλλονή με το πανέμορφο σώμα πάντως δεν ήταν άγνωστη, καθώς έχει δουλέψει σε μερικές πολύ μεγάλες πίστες στο παρελθόν, ενώ όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πραγματικό όνομα της είναι το Αγγελική Πιερρίδη.

Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με βίντεο κλιπ με τίτλο Que Sera Sera

Τις τελευταίες ημέρες πάντως γίνεται χαμός στα social media, καθώς στο twitter ανακάλυψαν κάποιες… καυτές σκηνές της από συμμετοχή της σε βίντεοκλιπ, όπου είναι σχεδόν γυμνή! Πρόκειται για το κομμάτι «Βραδινές προσευχές» του Χρήστου Ζώτου.

svg%3E

svg%3E

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών