Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔήμητρα Ματσούκα: Οι 4 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της

Δήμητρα Ματσούκα: Οι 4 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της

Αναμφίβολα στον χώρο της υποκριτικής, μετά από την Βάνα Μπάρμπα, που έγραψε μεγάλη ιστορία ως το απόλυτο θηλυκό στις ερωτικές φαντασιώσεις των αρσενικών, μόνο η Δήμητρα Ματσούκα θα μπορούσε να παραλάβει από την προκάτοχό της τα σκήπτρα. Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας είναι οι “Άγαμοι Θύται” και οι κύριοι υπαίτιοι για την ανακάλυψη του πανέμορφου κοριτσιού, που του έδωσαν τον πρώτο μεγάλο του ρόλο στην σειρά “Είμαστε στον αέρα”.

Η γοητευτική ηθοποιός που γίνεται κατευθείαν πρωταγωνίστρια, και που τρελαίνει το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές του 2000 με τον ρόλο της γοητευτικής γειτόνισσας, στη σειρά του Βασίλη Νεμέα, “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”, έχει κάνει πολλές και αξιόλογες δουλειές στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη, όπως και στο θέατρο, όμως κανείς δεν στάθηκε ποτέ αρχικά στο ταλέντο της, καθώς τους εντυπωσίαζε το ανυπέρβλητο σεξ απήλ της… Η Δήμητρα στον ρόλο της Γωγώς τραγουδούσε “ένα σπίτι καίγεται” και την ίδια στιγμή πολλές καρδιές και σπίτια καιγόντουσαν, που την έβλεπαν με ναζιάρικο ύφος να επικαλείται αναστενάζοντας τον γείτονα “Άχ κύριε Μάνο!”

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια παρουσίας, στον ρόλο της Νέλλας Κοτρώτση στις “Ψυχοκόρες”, η Δήμητρα Ματσούκα όχι απλά δικαιώνεται, αλλά αποθεώνεται (επιτέλους!) για το ρεσιτάλ ερμηνείας και το υποκριτικό της ταλέντο.

Για τα μάτια της όμορφης Δήμητρας έχουν μέσα στα χρόνια γραφτεί πάρα πολλά, τα περισσότερα που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή ήταν μυθεύματα για να πουλήσουν, όμως υπήρχαν και κάποιες “γυμνές” αλήθειες που βγήκαν στην επιφάνεια τότε και μιλούσαν για μια “πανέμορφη νεαρή πρωταγωνίστρια που ξυπνούσε τα αντρικά πάθη” – δεν είχαν άδικο. Η Δήμητρα Ματσούκα καθιερώνεται στο star system και στα εξώφυλλα, που ασχολούνται, όχι μόνον με την καθημερινότητά της, αλλά και με την άψογη σιλουέτα της, το αισθησιακό πρόσωπό της και τους έρωτές της. Σαν τρελοί την κυνηγούν οι παπαράτσι στις καλοκαιρινές εξορμήσεις της στην παραλία, αλλά και στις κοσμικές της εξόδους, για να εντοπίσουν κάποιον πιθανό σύντροφο.

Δήμητρα Ματσούκα: Οι έρωτες, οι σχέσεις και ο παραμυθένιος γάμος

 

Δήμητρα Ματσούκα νέα
15-10-2007 Παλλάς-Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Ελ Γκρέκο” του Γ.Σμαραγδή

 

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι Ματσούκα – Τζώρτζογλου τη σεζόν 2001- 2002 που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του ALPHA “Στον δρόμο της καρδιάς”, σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δένει θαυμάσια τηλεοπτικά και οι πρώτες φήμες που κυκλοφορούν μιλάνε τότε για έναν νέο έρωτα που μόλις έχει γεννηθεί στα πλατό, ενώ συμπλήρωναν ότι ο γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου με την σεναριογράφο περνούσε κρίση… Ο ζεν πρεμιέ της εποχής και το απόλυτο θηλυκό είναι το τέλειο ζευγάρι στα μάτια του κόσμου, που πολλοί θέλουν να τους δουν μαζί και στην ζωή. Εκείνοι φωτογραφίζονται και δίνουν συνεντεύξεις, κυκλοφορούν σε κοσμικές εκδηλώσεις μαζί αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες.

Ο αστικός μύθος πάντως έλεγε εκείνη την περίοδο, ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου ξετρελάθηκε τόσο πολύ από την γοητευτική Δήμητρα Ματσούκα, που λίγο αργότερα, όταν ταξίδεψε στο Άγιον Όρος, πήγε για να ξεπεράσει δυο μεγάλες απώλειες της ζωής του, πρώτα του πατέρα του, που μόλις είχε φύγει από την ζωή και μετά της συμπρωταγωνίστριάς του που είχε προχωρήσει στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή…

Ο έρωτάς της Δήμητρας Ματσούκα με τον φαρμακοβιομήχανο Αχιλλέα Βιγκόπουλο είναι γεγονός! Κανένας άλλωστε δεν αμφισβητεί τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού σε μέρη όπου υποδηλώνουν τον έρωτά τους. Μια σχέση που κράτησε μέχρι το 2010, περίπου 6 χρόνια, έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδος και ενώ όλοι μιλούσαν κάθε χρόνο της σχέσης για γάμο, ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ…

 

Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Δήμητρα Ματσούκα
19-04-2010 Cine Κεραμεικός-Βραβεία “Πρόσωπα 2009”.Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Δήμητρα Ματσούκα

 

«Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη περσόνα των ελληνικών media. Έπεσε στην παγίδα του lifestyle και φωτογραφήθηκε (το έχει μετανιώσει) σε αμφιβόλου αισθητικής editorials, ενώ στην ουσία είχε κάτι άλλο στο μυαλό της. Μερικά χρόνια μετά αποφάσισε να γυρίσει το μύλο και να βρεθεί κάπου αλλού. Και τότε περιθωροποιήθηκε και την έκραξαν ότι το γυρίζει στην κουλτούρα χάριν της καλλιτεχνικής αναγνώρισης» έγραφε ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος για το πανέμορφο κορίτσι, που έχει γίνει πλέον ταίρι του και που καταθέτει εξαιρετικά δείγματα υποκριτικής στον κινηματογράφο, στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση και γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία και συνάμα μεγαλύτερη φήμη …

 

Φώτης Βαλλάτος - Δήμητρα Ματσούκα
Φώτης Βαλλάτος – Δήμητρα Ματσούκα

 

Οι εμφανίσεις της Δήμητρας Ματσούκα συζητιώνται παντού, χάρμα οφθαλμών εκείνη, μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν, ακόμα και οι γυναίκες την περιεργάζονται και την κοιτάζουν με φθόνο μετρώντας με το μάτι πόντο – πόντο τις υπέροχες αναλογίες της… Η σχέση της με τον δημοσιογράφο κρατάει για δυο χρόνια και χωρίζουν, εκείνη δεν αργεί όμως για πολύ να γίνει ξανά εξώφυλλο στα έντυπα, όταν κατακτάει την καρδιά του επιχειρηματία Γιάννη Φιξ, με την σχέση αυτή να μην κρατάει παρά μερικούς μήνες.

Έξω από το θέατρο “Παλλάς”, στην παράσταση “Ωνάσης – τα θέλω όλα” το 2019, η Δήμητρα Ματσούκα που υποδύεται τον ρόλο της Τζάκι Κέννεντι και κλέβει τις εντυπώσεις πάνω στη σκηνή, στέκεται πίσω από μια κολόνα στον πεζόδρομο και κλέβει τις ματιές των παπαράτσι αμέσως μετά το τέλος της παράστασης που θέλουν να την απαθανατίσουν, εκείνη παρόλα αυτά διακριτικά τους αποφεύγει στο πλευρό του γοητευτικού Πέτρου Κόκκαλη. Έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες φήμες που μιλάνε για τον νέο έρωτα της πόλης και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει πάντα αυτό που λένε ότι “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”… Εξάλλου οι δυο τους είχαν ήδη κάνει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη το 2017.

Ο έρωτάς τους κράτησε 6 χρόνια, μέχρι εκείνη να πει το πολυπόθητο “ναι” και να παντρευτεί τον “άντρα της ζωής της” όπως τον αποκαλεί τώρα πια στις συνεντεύξεις της. Ούτε και η ίδια περίμενε, όπως έχει άλλωστε παραδεχτεί στην συνέχεια, μια τέτοια εξέλιξη ενός love story, που καθ’όλη την διάρκειά του ήταν πιο διακριτικός – πεθαίνεις!

 

Πέτρος Κόκκαλης & η Δήμητρα Ματσούκα

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023, σε ένα γραφικό εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας, η Δήμητρα Ματσούκα είναι η πρωταγωνίστρια του καλύτερου ρόλου της ζωής της… «Δεν έχω ξαναγαπήσει άλλον όπως αγαπάω τον Πέτρο. Νιώθω ευγνώμων για αυτό. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα εάν δεν ήμασταν σύντροφοι. Θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη» δηλώνει η ηθοποιός που στην πιο ώριμη στιγμή της καριέρας και της ζωής της, στέκεται δίπλα στον άντρα που της άλλαξε την κοσμοθεωρία και την γέμισε με φως και ευτυχία. Η Δήμητρα ερωτεύτηκε και μηδενίζει την ζωή της από την αρχή, το απόλυτο θηλυκό τώρα πια, ανήκει μόνο σε έναν!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα