Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle"Βόμβες" από Στανίση και Σάγια για επιχειρηματίες: "Πήγε να με βιάσει -...

“Βόμβες” από Στανίση και Σάγια για επιχειρηματίες: “Πήγε να με βιάσει – Ήθελε να κάνουμε κονσομασιόν”

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε η Σάγια για τον χώρο του τραγουδιού και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν επιχειρηματίες νυχτερινών μαγαζιών, φτάνοντας στα όρια της μαστροπείας.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την προσωπική της, δύσκολη εμπειρία σε χώρο διασκέδασης, του οποίου ο ιδιοκτήτης ουσιαστικά της ζητούσε να κάνει “κονσομασιόν”.

“Όταν πρωτοξεκίνησα, έπαθα το πρώτο μου σοκ από επιχερηματία ο οποίος ήθελε να μας βγάλει να κάνουμε κανονικότατα κονσομασιόν”. Κάθε βράδυ γινόταν και ένα meeting λέγοντας ότι: “είστε απαράδεκτοι, δεν βοηθάτε την επιχείρηση και πρέπει να κάθεστε με τους πελάτες, να βγαίνετε μαζί τους και για ένα φαγητό. Δεν είναι κακό να αλλάξουμε και τα τηλέφωνά μας, για να φέρουμε κόσμο στο μαγαζί” είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι μετά από όλα αυτά έφυγε από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Σεξουαλική παρενόχληση και εκβιαστικές για την καριέρα της πιέσεις δέχτηκε όμως και από μάνατζερ η Σάγια.

“Μου έχει τύχει και μάνατζερ που έπρεπε να καταλάβω ότι ήθελε κάτι παραπάνω από μένα για να κάνει όλα αυτά τα πράγματα για μένα. (Μου έλεγε) δεν είσαι καθόλου έξυπνη που θα είμαστε, λέει, σχέση και εγώ θα κάνω τα πάντα για σένα και ξέρω τόσο κόσμο και θα σε κάνω σταρ” δήλωσε η τραγουδίστρια.

Αποκαλυπτική και η λαϊκή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση η οποία αναφέρθηκε στη δική τηε εμπειρία, μιλώντας στο ίδιο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μετά τον ορυμαγδό των καταγγελιών παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος.

Η μαρτυρία της ίσως ανοίξει τον ασκό και για τον χώρο του τραγουδιού. Ενδεικτικό άλλωστε υπήρξε – πρόσφατα μιλώντας στον ΑΝΤ1 – το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους πως “αν ανοίξει η “υπόθεση τραγούδι”, θα ακουστούν χειρότερα πράγματα”.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στανίση κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία γνωστού νυχτερινού κέντρου στη Γερμανία.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα χρόνια που ήταν στη Γερμανία. Το περιστατικό συνέβη όταν ήταν έφηβη ακόμη στα 15 της χρόνια. Αναφέρθηκε σε κλειδωμένες πόρτες σχολιάζοντας πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μέσα τους αισθήματα, κάποιοι είναι άρρωστοι, έχουν βίτσια…

Για την περίοδο που επέστρεψε στην Ελλάδα σχολίασε πως υπήρξαν περιπτώσεις που της έβαζαν εμπόδια στη δουλειά της προσθέτοντας τη μαρτυρία της σε άλλες που μιλούν για χαμηλωμένα μικρόφωνα και τρικλοποδιές.

Όπως η Ελλη Κοκκίνου που σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έχει βιώσει από συνάδελφο και μεγάλο καλλιτέχνη, όταν της χαμήλωνε το μικρόφωνο για να μην ακούγεται.

Ομοίως η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε σε μαέστρο, ο οποίος την πολεμούσε επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη. “Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα” είπε χαρακτηριστικά.

“Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…” εξηγεί.

“Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…” κατέληξε η Κατερίνα Στανίση.

Πηγή: TheTOC.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών