Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑπογοήτευση στο Survivor All Star με Βαλαβάνη & Βασάλο - Τα πλάνα...

Απογοήτευση στο Survivor All Star με Βαλαβάνη & Βασάλο – Τα πλάνα που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα

Η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φαίνεται πως έχει περάσει από 40 κύματα και πως έχει σχολιαστεί, ειδικά τον τελευταίο καιρό, σε τεράστιο βαθμό μιας και τα περισσότερα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από περίπου 5 χρόνια σχέσης.

Κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για την σχέση τους, παρά μόνο με μερικές σπόντες, ενώ από την προηγούμενη Κυριακή τους απολαμβάνουμε μαζί στο Survivor All Star, κάτι στο οποίο πόνταρε πολύ ο Ατζούν μιας και θεωρούσε πως θα “πουλήσουν” πολύ, συν το γεγονός πως πρόκειται για δύο πολύ καλούς αγωνιστικά παίκτες.

Απογοήτευση στο Survivor All Star με Βαλαβάνη – Βασάλο

Όμως η παρουσία τους στο Survivor All Star δεν έχει μέχρι στιγμής αποδώσει τα αναμενόμενα στο αγωνιστικό κομμάτι με τους δύο παίκτες να βρίσκονται στον πάτο των στατιστικών και να χάνουν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο κάτι που έχει προβληματίσει τόσο τις ομάδες τους όσο και την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες, μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλαν σε καρτέλα τους πιο δυνατούς έως τους πιο αδύναμους αγωνιστικά βάση των ματσ που έχουν τρέξει μέχρι στιγμής.

Στην τελευταία πεντάδα ωστόσο με τους πιο αδύναμους παίκτες βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Νίκος Μπάρτζης με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 1 επίσης νίκη στους 5 αγώνες, ενώ ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 1 νίκη στους 8 αγώνες, και ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε με καμία νίκη στους 8 αγώνες. Στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά το τέλος της καρτέλας με τα ονόματα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση αγωνιστικά.

Οι συγκεκριμένες λοιπόν αποδόσεις του ζευγαριού, σε συνδυασμό με τα όσα εμπλέκουν το όνομα του Κωνσταντίνου για λεφτά που είχε πάρει ο ίδιος για να «λαδώνει» τους ντόπιους ώστε να έχει παραπάνω βοήθεια, έχουν αντιστρέψει το κλίμα εναντίον του.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών