Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑντέχεις να δεις την Βίκυ Χατζηβασιλείου topless; Δεν περιγράφουμε αλλό!

Αντέχεις να δεις την Βίκυ Χατζηβασιλείου topless; Δεν περιγράφουμε αλλό!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, είναι από τις τυχερές γυναίκες που δεν γερνούν ποτέ. Αντιθέτως κιόλας όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και ένα άλλο ταλέντο της, το τραγούδι, μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου του OPEN, “Just The 2 Of Us“.

Πάντα προσεγμένη και σικάτη, φωτίζει……….το πλατό και όπου κι αν παρουσιάζεται τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Πρόσφατα ξεκίνησε μέσα από τη συχνότητα του OPEN μία εκπομπή, πολύ κοντά στην ιδέα του “Πάμε Πακέτο”, αλλά με το διαφορετικό όνομα “Γράμμα Για Σένα“, που όμως αντιμετωπίζει μια μεγάλη δυσκολία αυτό το διάστημα εν μέσω πανδημίας!

Η ίδια είχε αναφέρει: «Ειδικά η δική μου δουλειά έχει ταλαιπωρηθεί, ζοριστεί και συρρικνωθεί λόγω πανδημίας. Δεν μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους από μακριά, δεν μπορούμε να κάνουμε τις συναντήσεις όπως θα θέλαμε, δεν μπορούμε να έχουμε αγκαλιές, δεν μπορούμε να έχουμε κοινό. Γενικά είναι μία ζορισμένη κατάσταση φέτος, τόσο πολύ που σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να βάλουμε ένα pause προς το παρόν μέχρι να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την ουσία της εκπομπής με αυτές τις συνθήκες. Αλλοιώνεται η δομή της εκπομπής και δεν θέλω να βγαίνει με έκπτωση»

Πέρα από πανέξυπνη, επιτυχημένη και αξιοπρεπέστατη παρουσιάστρια, είναι και μια εξαιρετικά θελκτική γυvαίκα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών