Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑμαρτήσαμε με το σταυροπόδι της Κάτιας Ταραμπάνκο-Είναι η Survivor της καρδιάς μας!

Αμαρτήσαμε με το σταυροπόδι της Κάτιας Ταραμπάνκο-Είναι η Survivor της καρδιάς μας!

Δεν ξέρουμε τι να σχολιάσουμε για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η πανέμορφη νικήτρια του GNTM 2 και πρώην παίκτρια του Survivor 4 είναι γεννημένη στην Μαριούπολη της Ουκρανίας. Έχει έρθει στην Ελλάδα από την ηλικία των 6 ετών, ενώ η μητέρα της έχει αναφέρει πως η ίδια προέρχεται από Έλληνες γονείς που ζούσαν στην Ουκρανία.

Η ίδια η Κάτια έχει αναφέρει παλιότερα πως αισθάνεται την Ελλάδα πατρίδα της καθώς τα ελληνικά είναι η μητρική της γλώσσα και έχει ελληνικό αίμα. Από τα 16 της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ ενώ έχει κάνει δουλειές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Παράλληλα η Κάτια είναι φαν των extreme sports και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τένις, την ιππασία, τη σκοποβολή, το σκι και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα πολυτάλαντο πλάσμα που τα καταφέρνει με ότι και αν καταπιαστεί.

Το Σεπτέμβριο του 2019 πέρασε από τις οντισιόν του GNTM ενώ έμελλε να αναδειχθεί η νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

κατια ταραμπανκο,κατια ταραμπανκο,κατια ταραμπάνκο υψοσ,κατια ταραμπάνκο σχεση,κατια ταραμπάνκο συντροφοσ,κατια ταραμπάνκο ηλικια,κατια ταραμπάνκο ζωδιο,κάτια ταραμπάνκο γιαννησ αποστολακησ,κατια ταραμπανκο survivor

Στο Survivor είχε πει πως επειδή έχει μάθει να επιβιώνει στον απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ, σίγουρα θα μπορούσε να κερδίσει και το survivor. Όμως η υγεία της δεν της επέτρεψε κάτι τέτοιο και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα αρκετά νωρίς.

Ο κόσμος έβλεπε τη νικήτρια στο πρόσωπο της όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Προς το παρόν την θαυμάζουμε μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μάλιστα η τελευταία της είναι σκέτο όνειρο!

Δείτε και θα μας θυμηθείτε…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών