Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικονομίαΣυντάξεις Μαΐου: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή τους - Αναλυτικά όλες οι...

Συντάξεις Μαΐου: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή τους – Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον μήνα Μάϊο. Η διαδικασία αναμένεται να αρχίσει από την Παρασκευή 23 Απριλίου, με τα χρήματα στους δικαιούχους να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Αναλυτικά:
– Στις 23 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
– Στις 26 Απριλίου 2021, τη Μεγάλη Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
– Στις 27 Απριλίου 2021, τη Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
– Στις 28 Aπριλίου 2021, τη Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών