Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε αστυνομικό

Μαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε αστυνομικό

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό ενεπλάκη χθες βράδυ Κυριακής ένας 16χρονος μαθητής από το Άργος, ο οποίος είχε φτάσει στα Γιάννενα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Ο μαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι, το οποίο χτύπησε έναν αστυνομικό στην πλάτη και προκάλεσε ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο αστυνομικός ρύθμιζε την κυκλοφορία στη γωνία των οδών Ν. Μπότσαρη και 28ης Οκτωβρίου, ενόψει της πορείας για την τραγωδία των Τεμπών. Ο μαθητής πυροβόλησε το αεροβόλο πιστόλι από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και χτύπησε τον ανυποψίαστο αστυνομικό.

Μετά το περιστατικό υπήρξε ταχεία ανταπόκριση από τις αρχές, οι οποίες εντόπισαν και συνέλαβαν γρήγορα τον μαθητή. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση και έρευνα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και σοκ στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έχουν καταδικάσει τις ενέργειες του μαθητή. Ο αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο περιστατικό, φέρεται να αναρρώνει καλά και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην εργασία του.

Το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση της σημασίας της υπεύθυνης συμπεριφοράς, ειδικά όταν πρόκειται για τη χρήση δυνητικά επικίνδυνων αντικειμένων όπως τα αεροβόλα πιστόλια. Ευχή όλων είναι ο μαθητής να αντιμετωπίσει τις κατάλληλες συνέπειες για τις ενέργειές του και ότι θα ληφθούν μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα