Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπείλησε ότι θα την σκοτώσει επειδή τον προσπέρασε στον δρόμο

Απείλησε ότι θα την σκοτώσει επειδή τον προσπέρασε στον δρόμο

Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζει να απασχολεί τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους δικαστές. Ο Βόλος παρακολουθεί τη διαμάχη ενός ζευγαριού, που έχει αποκτήσει και παιδί. Με τις σκηνές να προβληματίζουν…Ο Βόλος είναι η πόλη που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και απέκτησαν παιδί. Είναι όμως και η πόλη των αλλεπάλληλων συγκρούσεων για τους ίδιους τα τελευταία χρόνια, από τότε που ο γάμος τους διαλύθηκε. Η ενδοοικογενειακή βία έχει μάρτυρα πολλές φορές το ανήλικο παιδί τους. Όπως στην περίπτωση, που κλήθηκε να αποφασίσει για τα όσα έγιναν το δικαστήριο. Με τον άντρα να γίνεται έξω φρενών, επειδή η πρώην πλέον γυναίκα του, τον προσπέρασε σε δρόμο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ εκείνος έκανε ποδήλατο.

Σε τροχιά απόλυτης σύγκρουσης βρίσκεται ένα ζευγάρι στον Βόλο, που περνά συχνά τις πόρτες των δικαστηρίων. Ενα από τα πολλά επεισόδια του χωρισμού παίχτηκε στο κέντρο της πόλης, με την κεντρική αγορά γεμάτη κόσμο, όταν ο σύζυγος την ώρα που έκανε την βόλτα του με το ποδήλατο, αντιλήφθηκε ότι τον προσπέρασε με το αυτοκίνητο η πρώην γυναίκα του.

Εκείνος είδε πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν το ανήλικο παιδί τους, αλλά δεν δίστασε να της “κόψει” τον δρόμο και να της απαγορέψει την διέλευση στην οδό Κουμουνδούρου. Ξέσπασε άγριος καυγάς και αφού την απείλησε πως θα της σπάσει το αυτοκίνητο και θα την σκοτώσει, έσπασε τον υαλοκαθαριστήρα.

“Ήθελα να δω την κόρη μου και δεν προξένησα καμία ζημιά, ούτε την απείλησα. Δεν βλέπω το παιδί“, δήλωσε χθες ο 53χρονος στο δικαστήριο. Είπε πως δεν αποδέχεται καμία κατηγορία για την ενδοοικογενειακή απειλή και την φθορά στο αυτοκίνητο, ενώ η σύζυγος δήλωσε πως οταν συνέβη το γεγονός, πριν δύο χρόνια, είχε ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του για να μην την πλησιάζει.

Σύμφωνα με το gegonota, ο 53χρονος καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών