Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑλλοδαπός διακινούσε «φιξάκια» με χασίς και ναρκωτικά χάπια

Αλλοδαπός διακινούσε «φιξάκια» με χασίς και ναρκωτικά χάπια

Δέκα “φιξάκια” με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πάνω σε έναν αλλοδαπό που υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Είχε κάνναβη στο αυτοκίνητό του

Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη ένας 46χρονος Έλληνας, καθώς κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητό του στην Ιόνια Οδό στο Αγρίνιο, βρέθηκαν στην κατοχή του 61,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα