Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤι συζήτησαν οι γονείς των 3 παιδιών στην Πάτρα, με γνωστό δικηγόρο

Τι συζήτησαν οι γονείς των 3 παιδιών στην Πάτρα, με γνωστό δικηγόρο

Δεν σταματούν να προστίθεται νέα στοιχεία στην υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ στην Πάτρα με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το pelop.gr, το «μυστικού ραντεβού» του Απόστολου Λύτρα με την Ρο΄υλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη έγινε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην Πάτρα, κατόπιν μεσολάβησης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής.

Σε αυτό συζητήθηκαν λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Το αξιοσημείωτο,  μάλιστα, είναι ότι θίχθηκε από τον ποινικολόγο ακόμη και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα.

Η τελευταία, βέβαια, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κ. Λύτρας ανέφερε, ότι όφειλε ν’ αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας», ενώ της έδωσε την υπόσχεση πως «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της».

Σημειώνεται πως στη συνάντηση ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έδειχνε να είναι «μακριά» από την συζήτηση.

Η «ανατροπή» που αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας

Την ώρα που ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ζητάει να επανεξεταστούν οι δύο εκθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και να «μπει στο κάδρο των ερευνών» η ασφυξία ως αιτία θανάτου, ο Απόστολος Λύτρας μιλάει για μια μάνα που πενθεί και που έχει αδικηθεί κατάφορα.

Ο ποινικολόγος, μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να ζητήσει διαζύγιο και όχι ο πατέρας, χαρακτηρίζοντας ως «ανακρίβειες» τα όσα έχουν ακουστεί για το ζευγάρι.

«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος.

Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «βγήκαν και κατηγορήσαν το ζευγάρι ότι αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά, πώς είναι δυνατόν να έχουν πάει σε μία συναυλία.

Το ξέρετε ότι πήγαν καλεσμένοι στη συγκεκριμένη συναυλία για να βρουν τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, μέσω ανθρώπου, επειδή θα γινόταν συναυλία για λογαριασμό του τρίτου παιδιού;».

«Καμιά φορά, ο πόνος των ανθρώπων μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Εγώ ξέρω ότι πήγα στο σπίτι των ανθρώπων. Είδα ένα σπίτι, σε όλους τους τοίχους, φωτογραφίες των παιδιών», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ποινικολόγος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών