Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαγώνη: Όλοι θα κάνουμε τρίτη δόση εμβολίου

Παγώνη: Όλοι θα κάνουμε τρίτη δόση εμβολίου

Μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το ζήτημα της τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊόυ, σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, μετά τις δηλώσεις της περί αποτυχίας του προγράμματος εμβολιασμού. Μάλιστα, όπως τόνισε, «όλοι θα κάνουμε τρίτη δόση» και προτεραιότητα θα έχουν ανοσοκατασταλμένοι, υγειονομικοί και σοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο.

«Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους. Μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο» δήλωσε στο «Κοινωνία Ώρα Mega», ενώ εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

«Επιθετική μετάλλαξη στα παιδιά και στους νέους η Δέλτα. Από τις δυσκολότερες μεταλλάξεις που έχουμε. Δεν το περιμέναμε κι εμείς» ισχυρίστηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη εμβολιασμού των παιδιών.

«Στο Λος Άντζελες έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στα παιδιά στα σχολεία γιατί ήταν πολλά τα κρούσματα. Και ένα μεγάλο ποσοστό μπήκε σε ΜΕΘ. Και δεν θα ήθελε κανείς μας, με τίποτα, να δει παιδάκια διασωληνωμένα. Να εμβολιάσουν οι γονείς τα παιδιά τους για την ασφάλεια τους. Δεν θα ήθελα να βλέπω παιδάκια στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ» ανέφερε, κάνοντας έκκληση στους παιδιάτρους να ενημερώσουν τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα