Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαιώνει τον Φώτη Σπύρο: “Υπάρχει αυτή η καταγγελία μέσα...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαιώνει τον Φώτη Σπύρο: “Υπάρχει αυτή η καταγγελία μέσα στο φάκελο”

«Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend» βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ επιβεβαίωσε την αποκάλυψη που έκανε ο Φώτης Σπύρος για την καταγγελία 19 ανθρώπων κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στο σωματείο.

Θυμηθείτε όσα είπε ο Φώτης Σπύρος

«Ξέρω ότι αυτές οι καταγγελίες που υπάρχουν έχουν μεταφερθεί μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στην εισαγγελία και επειδή είναι τμήμα αυτής της πολύκροτης δίκης, είναι κάτι που δεσμεύομαι και δεν μπορώ να το αναλύσω. Αλλά ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, υπάρχει! Η δίκη αφορά μόνο τις καταγγελίες των τριών γυναικών. Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί μέσα στη δίκη, αλλά υπάρχει μέσα στο φάκελο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών