Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweather«Ντύθηκε» στα λευκά η Φλώρινα - Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των...

«Ντύθηκε» στα λευκά η Φλώρινα – Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων (Βίντεο)

Αλλάζει έντονα το σκηνικό του καιρού. Άγρια κακοκαιρία με την ονομασία «Λέανδρος», θα χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Στην κατάψυξη έχουν αρχίσει να μπαίνουν τμήματα της χώρας, με την επέλαση του χιονιά να γίνεται φανερή. Πυκνό χιόνι πέφτει στην Φλώρινα. Έντονη χιονόπτωση υπάρχει, επίσης, στο Πισοδέρι και το Νυμφαίο Φλώρινας με τον υδράργυρο να έχει πέσει στο μηδέν. Μάλιστα, στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει ακόμη πιο πολύ.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, χιονοπτώσεις αναμένονται από τον «Λέανδρο» ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. Αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της λοιπής ηπειρωτικής χώρας από το βράδυ της Πέμπτης 14/1. Παρά το γεγονός ότι μεταξύ των διαστημάτων χιονόπτωσης θα υπάρχουν διαστήματα βελτίωσης του καιρού, το ισχυρό ψύχος, ιδιαίτερα τις νύχτες, θα δημιουργήσει προβλήματα. Λεπτομέρειες για την εξέλιξη των φαινομένων θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις του meteo.gr.

Στο μεταξύ, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στο Εθνικό δίκτυο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βίγλας, καθώς επίσης και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου, σύμφωνα με την Τροχαία Φλώρινας.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται και η κίνηση των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αμυνταίου-Νυμφαίου, λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών