Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝτελιβεράς ξέσπασε με τρεις λέξεις επειδή δεν πήρε πουρμπουάρ (ΦΩΤΟ)

Ντελιβεράς ξέσπασε με τρεις λέξεις επειδή δεν πήρε πουρμπουάρ (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία

από τη Λάρισα γίνεται viral. Ο ντελιβεράς ενοχλήθηκε επειδή δεν πήρε πουρμπουάρ και θέλησε να το δείξει στους ενοίκους της πολυκατοικίας…

Ο ντελιβεράς έγινε όπως φαίνεται έξω φρενών σε πολυκατοικία στη Λάρισα. Αιτία το γεγονός πως οι πελάτες δεν του έδωσαν πουρμπουάρ. Παρέδωσε την παραγγελία, αλλά πριν φύγει φρόντισε να δείξει την έντονη ενόχλησή του, που γίνεται viral. Το μήνυμά του, έμεινε στον πίνακα των κοινοχρήστων, με τη σχετική εικόνα να ταξιδεύει στους κόλπους των social media.

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ντελιβεράς στη Λάρισα και έχοντας παραδώσει όπως φαίνεται παραγγελία χωρίς να λάβει κάποιο φιλοδώρημα έβγαλε… στυλό κι εξέφρασε όσα ήθελε με τρεις λέξεις:

«Δώστε tips γύφτοι» σημείωσε στα κοινόχρηστα εισόδου πολυκατοικίας κάνοντας τους ενοίκους να απορούν για το ποιος ήταν ο παραλήπτης του μηνύματος.

Η εικόνα που δημοσιοποίησε το onlarissa.gr, άρχισε να ταξιδεύει στο διαδίκτυο, με τους ενοίκους της πολυκατοικίας να συζητούν και να προσπαθοούν να καταλήξουν στο ποιος ήταν ο ντελιβεράς και από ποιο κατάστημα είχε έρθει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα