Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜητέρα κλείδωσε έξω από το σπίτι τον γιο της και… συνελήφθη

Μητέρα κλείδωσε έξω από το σπίτι τον γιο της και… συνελήφθη

Σοκαριστική είναι η υπόθεση της 37χρονης μητέρας που κλείδωσε έξω από το σπίτι της τον 15χρονο γιο της στον Πειραιά και συγκεκριμένα  στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει με… χειροπέδες.

Η 37χρονη είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον 15χρονο γιο της, άγνωστο για ποιον λόγο. Ο καβγάς κράτησε αρκετή ώρα και κάποια στιγμή η μητέρα αποφάσισε να κλειδώσει τον γιο της έξω από το σπίτι. Το ανήλικο παιδί άρχισε να φωνάζει και να κλαίει προσπαθώντας να την μεταπείσει για να τον αφήσει να μπει μέσα. Όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Ύστερα από κάποια ώρα, οι γείτονες, αφού είδαν το παιδί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει. Χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού και ενημέρωσαν την μητέρα ότι βρίσκονται έξω από την πόρτα.

Η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκε στο Α.Τ., όπου της ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN “Ανοιχτή Επικοινωνία” η ίδια φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπήρξε διένεξη με τον γιο της, και μάλιστα είπε ότι τσακώνονται αρκετά συχνά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών