Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜέχρι αύριο οι αιτήσεις για προσλήψεις σε ΚΕΠ

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για προσλήψεις σε ΚΕΠ

Μια ημέρα έμεινε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 7Κ/2021 για 144 μόνιμες προσλήψεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των δήμων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 20 Ιουλίου, στις 14:00.Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Στον διαγωνισμό πρόσληψης νέων υπαλλήλων στα ΚΕΠ, οι ειδικότητες που ζητούνται είναι ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος ΑΕΙ , ή ΤΕΙ (ανάλογα με την κατηγορία εκπαίδευσης), ή απολυτήριο τίτλο Λυκείου.

Οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών που θα επιλεγούν, θα απασχοληθούν κυρίως με την παροχή διοικητικών πληροφοριών και τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης, σε συνεργασία με τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών