Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚολωνός: Η δικαιοσύνη επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Ηλία Μίχο - Ελεύθερη...

Κολωνός: Η δικαιοσύνη επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Ηλία Μίχο – Ελεύθερη η μητέρα της 12χρονης

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 55χρονο Ηλία Μίχο για όσα υπέστη το καλοκαίρι του 2022 η 12χρονη από τον Κολωνό.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο ανακοίνωσε τις ποινές στους 20 κατηγορουμένους για την υπόθεση, με πρώτες αυτές που αποφάσισε για τον πρωταγωνιστή της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του παιδιού. Σύμφωνα με την απόφαση ο 55χρονος επιχειρηματίας, κ. Ηλίας Μίχος τιμωρήθηκε με ισόβια για τον βιασμό του παιδιού και επιπλέον συνολικές ποινές 40 ετών, πριν την συγχώνευση, για την κατάχρηση ανηλίκου 14 έτη, για την μαστροπεία και την πορνογραφία από 12 έτη. Παράλληλα του επέβαλε ποινή τριών ετών για τα πλημμελήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο συνταξιούχος ναυτικό αποκαλούμενος ως “Μιχάλη” τιμωρήθηκε με την ποινή,  της κάθειρξης από 12 έτη για τη μαστροπεία και για την πορνογραφία πριν από την συγχώνευση σε 24 έτη. Για τους 15 κατηγορουμένους που πήγαν σε ραντεβού με το παιδί το δικαστήριο επέβαλε ποινές που ξεκινούν από 15 μήνες και φτάνουν τα 7 έτη.

Στον αντίποδα στην μητέρα της επιβλήθηκε ποινή 20 μηνών μόνο για το αδίκημα της εκβίασης, ενώ αφέθηκε ελεύθερη αφού κρατηθεί προσωρινά για 18 μήνες. Η διαδικασία συνεχίζεται για τις συγχωνεύσεις των ποινών και τις αναστολές για όσους κατηγορούμενους τους αφορά.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα