Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαστοριά: Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες

Καστοριά: Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες

Μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών, αυτή τη φορά στην Καστοριά, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Άνδρας παρενόχλησε με σεξουαλικά υπονοούμενα δύο μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mpetskas.com, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις περιγραφές των κοριτσιών, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 30 με 40 ετών, ο οποίος την ώρα που τα κορίτσια πήγαιναν στο φροντιστήριο, τους “έκοψε” τον δρόμο με το αυτοκίνητο του, άνοιξε το παράθυρο και ξεκίνησε τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Ο άνδρας μάλιστα μίλησε επαινετικά για το μόριο του και στη συνέχεια ζήτησε από την μια μαθήτρια να του στείλει φωτογραφίες της και να του δώσει το τηλέφωνό της. Ευτυχώς μία μαθήτρια, χάρη στην ψυχραιμία της, έβγαλε αμέσως το κινητό της τηλέφωνο, φωτογράφισε το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας -η φωτογραφία απεικονίζει ένα ακριβό αυτοκίνητο- και πήρε τηλέφωνο την μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία Καστοριάς.

Ωστόσο, ο άνδρας δεν έπαυσε εκεί. Ενώ ξεκίνησε να φεύγει, όταν είδε ότι τον φωτογράφισαν, ξαφνικά αποφάσισε να γυρίσει πίσω. Μπήκε στο παρκινγκ του εμπορικού κέντρου που είχαν φτάσει ήδη τα κορίτσια και άρχισε να μαρσάρει το αυτοκίνητο του και να βρίζει τις μαθήτριες.Τρομαγμένες οι δύο ανήλικες ανέβηκαν στο φροντιστήριο και πήγαν κατευθείαν στο μάθημα τους. Όταν μετά από λίγη ώρα, οι καθηγητές τους έμαθαν τι είχε συμβεί, τηλεφώνησαν στην αστυνομία και εκείνοι τους ενημέρωσαν ότι είχαν ήδη προσαγάγει τον ύποπτο και ενεργήθηκαν τα νόμιμα.Να σημειωθεί ότι όταν συζητήθηκε το περιστατικό στο φροντιστήριο και άλλοι μαθητές μίλησαν για την περίεργη συμπεριφορά του συγκεκριμένου άνδρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών