Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔύο απεγκλωβισμοί τα τελευταία 24ωρα στη Σαμοθράκη

Δύο απεγκλωβισμοί τα τελευταία 24ωρα στη Σαμοθράκη

Σε δύο διασώσεις με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού προχώρησαν οι πυροσβέστες του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαμοθράκης. Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνουν οι φίλοι του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαμοθράκης:

Την 11/08/21 ημέρα Τετάρτη και Ω:/ 14:14 η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε μέσω του 112 για γυναίκα 21 ετών εγκλωβισμένη έχοντας πάθει κρίση πανικού, εντός του φαραγγιού του » Χριστού» -1η βάθρα – στην περιοχή του οικισμού Θερμών Σαμοθράκης. Η υπηρεσία μας, το Π.Κ Σαμοθράκης, μετέβη με 5 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό, για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε ορειβατικός εξοπλισμός , και την μεταφορά του εγκλωβισμένου ατόμου όπου και παραδόθηκε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου του κέντρου υγείας Σαμοθράκης
Την 08/08/21 ημέρα Κυριακή και Ω:/ 17:25 η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε μέσω του 112 για άνδρα 25 ετών τραυματισμένο στον ώμο, εντός του φαραγγιού του » Χριστού» στην περιοχή του οικισμού Θερμών Σαμοθράκης. Η υπηρεσία μας ,το Π.Κ Σαμοθράκης, μετέβη με 5 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό, για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε ορειβατικός εξοπλισμός , και την μεταφορά του τραυματία από το σημείο της πτώσης του έως το σημείο της διακομιδής του, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή:thrakinea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών