Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔίκη Λιγνάδη: Αυτές είναι οι φωτογραφίες του 27χρονου Αλί που έδειξε ο...

Δίκη Λιγνάδη: Αυτές είναι οι φωτογραφίες του 27χρονου Αλί που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας στο δικαστήριο

Για τις 18 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, του Αλί, ενός εκ των τεσσάρων καταγγελλόντων.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέταζε για πολλές ώρες τον Αλί, προσπαθώντας να αποδoμήσει την εικόνα του στο δικαστήριο και δείχνοντας φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

Το πρωί της Τρίτης 8/3, το Πρωινό έφερε στο φως της δημοσιότητας τις φωτογραφίες του Αλί –με τη συναίνεσή του – τις οποίες έδειξε μέσα στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για το σώμα του, τα ταξίδια και την καθημερινότητά του σε διάφορες χώρες.

«Δέχτηκα μία απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου με ψευδή και βρώμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου. Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα για την ιδιωτική μου ζωή.

Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομακρατήσουν, ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν» δήλωσε στην Κέλλυ Χεινοπώρου ο Αλί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα