Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓυναικοκτονία - Δράμα: 4 μέρες πριν την σκοτώσει υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο

Γυναικοκτονία – Δράμα: 4 μέρες πριν την σκοτώσει υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στη Δράμα, με τη δολοφονία 59χρονης από τον 64χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με γνωστούς του ζευγαριού, όπως αναφέρει το Open, μόλις λίγα 24ωρα πριν, είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο και η άτυχη γυναίκα θα μετακόμιζε σε άλλο σπίτι. Το προσύμφωνο του διαζυγίου, μάλιστα, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 59χρονη. Άγνωστη παραμένει η αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη και αυτόχειρα.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση για τρία χρόνια, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισαν να πάρουν επισήμως διαζύγιο και η γυναίκα να φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν.

«Το διαζύγιο το πήρε, ξεκίνησε, νοίκιασε σπίτι για να φύγει από κει. Τι μπορεί να μεσολάβησε…», αναρωτήθηκε η ξαδέλφη του 65χρονου, ενώ ο αδελφός του είπε ότι πρόσφατα μεταβίβασαν ένα ακίνητο στη μεγάλη τους κόρη, ενώ ο 64χρονος της έδωσε αποζημίωση 20.000 ευρώ στην 59χρονη γυναίκα, η οποία θα έπαιρνε κάποια πράγματα από το σπίτι και θα μετακόμιζε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα