Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒιασμός 8χρονης: Η ανώνυμη καταγγελία που αποκάλυψε μια φρικτή υπόθεση

Βιασμός 8χρονης: Η ανώνυμη καταγγελία που αποκάλυψε μια φρικτή υπόθεση

Θύμα βάναυσης κακοποίησης ένα 8χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο. Ανώνυμη καταγγελία αποκάλυψε τον βιασμό της. Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς. Από την Τρίτη το απόγευμα φιλοξενείται από τις προνοιακές αρχές της Ρόδου ένα 8χρονο κορίτσι που δέχθηκε βάναυση κακοποίηση.

Η φρικτή υπόθεση βιασμού της αποκαλύφθηκε όταν έπειτα από ανώνυμη γραπτή καταγγελία που έφτασε στην Εισαγγελία από άτομο που υποστήριζε ότι το παιδί κακοποιείται σεξουαλικά. Τότε, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, πήραν την 8χρονη και την μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τραυματισμός.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος του Προνοιακού Ιδρύματος Ρόδου, Μαρία Κορακάκη, «το θέμα είναι πολύ σοβαρό», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως «είναι πολύ νωρίς για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού».

«Είναι καθήκον μας να περιθάλπουμε τα παιδιά» τόνισε η ίδια.Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αλλά δεν επιβεβαίωσε η κ. Κορακάκη, το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ δεν έχει κατονομάσει κάποιον ως τον δράστη.

Χθες, λίγο αφότου αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η γιαγιά της 8χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και είπε ότι το κοριτσάκι δεν της είχε αναφέρει ποτέ κάτι περίεργο. «Πώς έγινε, ποιος ήταν δεν ξέρω» είπε η γιαγιά, ενώ έκλαιγε.

Όπως αποκάλυψε, η μητέρα έχει ακόμα τρία παιδιά από διαφορετικούς πατεράδες, ενώ ο μπαμπάς της 8χρονης είναι ναυτικός, αλλά οι δυο τους είναι σε διάσταση. Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα έχει σχέση με κάποιον άνδρα και είναι η γιαγιά που φροντίζει τα παιδιά.

Οι αρχές έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό και στο στόχαστρο είναι πρόσωπα με τα οποία το κορίτσι φέρεται να είχε επαφές. Κατάθεση αναμένεται να κληθούν να δώσουν η οικογένεια αλλά και συγγενικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα