Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπατεώνες την ''στήνουν'' σε οδηγούς στο φανάρι - Δείτε πως δρουν

Απατεώνες την ”στήνουν” σε οδηγούς στο φανάρι – Δείτε πως δρουν

Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που τους τελευταίους μήνες έχουν στα δίχτυα κυκλώματος που δρα στην Πέτρου Ράλλη. Τα μέλη του τη «στήνουν» κάτω από τη γέφυρα και περιμένουν να ανάψει το φανάρι και να ακινητοποιηθούν τα αυτοκίνητα.

Το κύκλωμα που δραστηριοποιείται στην Πέτρου Ράλλη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, αποτελείται από έξι μέλη. Ο ένας από τους έξι προσεγγίζει ένα αυτοκίνητο και προσποιείται ότι οι υαλοκαθαριστήρες του έχουν σπάσει. Στην πραγματικότητα σπάει τον υαλοκαθαριστήρα εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, προθυμοποιείται τότε να βοηθήσει λέγοντας ότι έχει δικό του άνθρωπο που μπορεί να φτιάξει τη ζημιά, αρκεί να δώσουν 20-40 ευρώ.

Κάποιοι οδηγοί πείθονται και δίνουν τα χρήματα, κάποιοι όμως όχι μόνο δεν τα δίνουν αλλά κατεβαίνουν θυμωμένοι από το αυτοκίνητο για να τσακωθούν. Τότε ένα άλλο μέλος του κυκλώματος προσεγγίζει τη θέση του συνοδηγού και αφαιρεί τσάντες, πορτοφόλια, κινητά. Οι Αρχές έχουν δεχτεί δεκάδες καταγγελίες, καθώς το κύκλωμα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και ξαφρίζει τους οδηγούς εδώ και 6-7 μήνες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών