Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑνήλικος πέταξε τα κλεμμένα καλώδια αλλά συνελήφθη

Ανήλικος πέταξε τα κλεμμένα καλώδια αλλά συνελήφθη

Δεν περνάει εβδομάδα που να μην συλληφθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας ανήλικος «κυνηγός» χαλκού που δρα στον Τύρναβο! Για πολλοστή φορά συνελήφθη όταν είδε τους ένστολους να πλησιάζουν και προσπάθησε να ξεφορτωθεί ό,τι τον ενοχοποιούσε.

Όμως, οι αστυνομικοί τον είδαν να πετάει στο οδόστρωμα ένα μεταλλικό κόφτη, τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σημείο της σύλληψης, βρέθηκαν πεταμένα καλώδια συνολικού μήκους 250 μέτρων τα οποία ο νεαρός είχε κλέψει από λατομείο της περιοχής στο οποίο αποδόθηκαν. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικείου Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή και σε βάρος των γονέων σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Έκλεψε μηχάνημα και μπαταρίες

Σε μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. έπεσε ένας 18χρονος που διέρρηξε την αποθήκη ενός σπιτιού στο Ζευγολατιό Κορινθίας και έκλεψε ένα πιεστικό μηχάνημα και δυο μπαταρίες από τρακτέρ, το βράδυ του Σαββάτου. Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βέλου- Βόχας που διενεργεί προανάκριση, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών