Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜε «γαλλικό μοντέλο» τα προνόμια στους εμβολιασμένους στην Ελλάδα

Με «γαλλικό μοντέλο» τα προνόμια στους εμβολιασμένους στην Ελλάδα

Η συζήτηση για τα προνόμια όσων έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 έχει ανοίξει και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης κάθε άλλο παρά την… κλείνει.

Ήδη «ακούγεται» ότι όσοι διαθέτουν το πιστοποιητικό ότι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα σε σινεμά, θέατρα, συναυλίες και ίσως να βγάλουν και τις μάσκες τους σε εξωτερικούς χώρους.

Τα παραπάνω δεν διέψευσε ούτε και επιβεβαίωσε, όμως, ο υπουργός Επικρατείας και ΨηφιακήςΔιακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (14.06.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Έχει ανοίξει ήδη η συζήτηση για τα προνόμια των εμβολιασμένων με βάση το «γαλλικό μοντέλο» τόσο πανευρωπαϊκά όσο και στην Ελλάδα, τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ωστόσο υπάρχουν προϋποθέσεις.

«Πρώτον, πρέπει όλοι αυτοί που θέλουν να εμβολιαστούν, να μπορούν. Να έχει ανοίξει δηλαδήτο σύστημα για όλους. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι περισσότερο νομοθετική. Έχει ψηφιστεί οκανονισμός του ψηφιακού πιστοποιητικού και στην Ε.Ε και μένει να εξειδικευτούν κάποιες πτυχές του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα