Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠώς να βλέπετε όλα τα αθλητικά γεγονότα χωρίς συνδρομές και πάγια μέσα...

Πώς να βλέπετε όλα τα αθλητικά γεγονότα χωρίς συνδρομές και πάγια μέσα στην καραντίνα αλλά και για πάντα

Τώρα που όλοι μας είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και η τηλεόραση έχει γίνει η βασική μας ψυχαγωγία υπάρχει μία λύση που θα μας κάνει πραγματικά να μη ξεκολλάμε από πάνω της και το κυριότερο η λύση αυτή δεν έχει πάγια και συνδρομές.

Ειδικά για αυτούς που παρακολουθούν Live ποδόσφαιρο και αθλητικά γεγονότα ή είναι ταινιόφιλοι και τους αρέσει να βλέπουν ταινίες που πριν λίγες ημέρες ήταν στους κινηματογράφους η παρακάτω συσκευή θα γίνει η αγαπημένη τους.

Η συσκευή αυτή είναι το περιβόητο “κουτί” που λειτουργεί πλέον με λογισμικό android 10 και με προεγκατεστημένες ξένες εφαρμογές οι οποίες δεν κλέβουν κανένα σήμα και δεν κάνουν καμία πειρατεία ως προς τις συνδρομητικές υπηρεσίες που έχουν τεράστια πάγια.

Προσοχή πολύ διότι δεν είναι όλα τα android κουτιά στην αγορά έτοιμα για χρήση ούτε με προεγκατεστημένες εφαρμογές που λειτουργούν ήδη δοκιμασμένα σε χιλιάδες σπίτια. Το κουτί της Lamazi που σας προτείνουμε εμείς μετά από πολλούς μήνες χρήσεις είναι ότι καλύτερο έχουμε πιάσει στα χέρια μας και έχει πραγματικά απίστευτες δυνατότητες. Βλέπουμε σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα Live, βλέπουμε ότι άθλημα θέλουμε σε όλο τον κόσμο, Βλέπουμε ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, παιδικά Youtube, ακόμα και παιχνίδια παίζουμε μέσα από το playstore.

Επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έχουμε συναντήσει στον χαμό της αγοράς το τελευταίο χρόνο είναι τα κουτιά που υπόσχονται το ίδιο πράγμα αλλά είναι με παλιές εφαρμογές στημένα δεν είναι ενημερωμένα τα λογισμικά τους και με παλιά android με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πολλές δυσλειτουργίες αλλά και να έχουν πολύ μικρότερα τεχνικά χαρακτηρίστηκα.

Εμείς από την μεριά έχουμε να σας πούμε ότι η μετά από 1 χρόνο και βάλε που το έχουμε σπίτια μας έχουμε καταργήσει όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες και βλέπουμε τα πάντα χωρίς να πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ κάθε μήνα. Αν αναλογηστεί ειδικά κάποιος ότι μόνο τα πάγια για την συνδρομητική τηλεόραση είναι 300+ ευρώ το έτος η απόσβεση της συσκευής γίνετε σε λιγότερο από 2 μήνες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Lamazi κάνοντας κλικ εδώ και βάζοντας απλά τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας καλέσει για ενημέρωση και αν θέλετε παραγγελία

Crazy Napo

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών