Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΠρογνωστικά Conference League: Από 3.54 έως και 5.70 στο ΡΟΜΑ -...

Προγνωστικά Conference League: Από 3.54 έως και 5.70 στο ΡΟΜΑ – ΛΕΣΤΕΡ

Αφήσαμε πίσω μας ένα γεμάτο συγκινήσεις διήμερο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δύο ημέρες όπου παρακολουθήσαμε ματσάρες στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.Μπορεί οι περισσότεροι να ήθελαν μία Αγγλική μάχη στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά η «Βασίλισσα της Ευρώπης» είχε διαφορετική άποψη.

Απίστευτα πράγματα είδαμε επί Ισπανικού εδάφους, σε «Κεράμικα» και «Μπερναμπέου». Παιχνίδια με ανατροπές, γκολ, θέαμα και τρομερό πάθος. Η φετινή διοργάνωση είναι ο ορισμός του: «αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ θέλουμε να βλέπουμε», ελπίζοντας πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στον τελικό της 28ης Μαΐου.

Αποδόσεις τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Εκεί όπου τα στοιχηματικά sites έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις και προσφέρουν την Λίβερπουλ ως ξεκάθαρο φαβορί του τελικού σε αποδόσεις κοντά στο 1.90. Η ισοπαλία στο 3.70 και η απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης κοντεύει το 4.00 στην Betsson!

Πάμε όμως και στα σημερινά παιχνίδια, εκεί όπου διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών σε Europa League και Europa Conference League. Πολύ δύσκολες οι εκτιμήσεις και των τεσσάρων αναμετρήσεων.

Προγνωστικά Conference League

Στο Ρόμα – Λέστερ έχουμε δύο ομάδες που δεν έχουν πολλές διαφορές, κάτι που φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση.

Με το σκορ του πρώτου αγώνα στο 1-1 και δίχως τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ ενδεχομένως να πάμε σε ένα παιχνίδι τακτικής καθώς ένα γκολ ενδεχομένως να κρίνει την πρόκριση. Από την μία πλευρά, έχουμε τον μετρ της τακτικής Μουρίνιο που οι ομάδες του φημίζονται για την συντηρητική τους φιλοσοφία παιχνιδιού.

Στην αντίπερα όχθη, έχουμε την Λέστερ που αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια έχοντας αποσπάσει 3 ισοπαλίες στα 4 τελευταία. Ούτε ο Ρότζερς φημίζεται για την επιθετική του φιλοσοφία, οπότε θεωρώ πως υπάρχουν πιθανότητες να πάμε παιχνίδι ισορροπιών, όπου στο τέλος θα ολοκληρωθεί ισόπαλο. Κάτι που θα ενεργοποιήσει τον έξτρα χρόνο της παράτασης και γιατί όχι και τα… πέναλτι!

Στο 3.54 της Stoiximan.gr βρίσκουμε την υψηλότερη τιμή της ισοπαλίας, ενώ στο 5.70 της Fonbet η υψηλότερη απόδοση της πρόκρισης (οποιασδήποτε ομάδας) στα πέναλτι!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Μονά στοιχήματα:

 

5/5 – 22:00 – Ρόμα – Λέστερ: Χ (3.54)

 

5/5 – 22:00 – Ρόμα – Λέστερ: Πρόκριση στα πέναλτι (5.70)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα