Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΕλληνική δυάδα και η σχέση Λάμπαρντ - Γουέστ Χαμ

Ελληνική δυάδα και η σχέση Λάμπαρντ – Γουέστ Χαμ

Το κίνητρο και οι… συμμαχίες θα έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτές τις ανοιξιάτικες αγωνιστικές.Μια τέτοια περίπτωση μοιάζει σήμερα το Γουέστ Χαμ-Εβερτον. Ο Λάμπαρντ παιδί των ακαδημιών της Γουέστ Χαμ, με τον πατέρα του να είναι ένας από τους πρώτους σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας. Κερασάκι στην τούρτα πως μια συμπάθεια στην Εβερτον την έχει και ο νυν τεχνικός της Χαμ, Μόγιες, έχοντας περάσει μια δεκαετία στον πάγκο της.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος που οδηγεί εύκολα σε σκέψεις για το διπλό της Εβερτον, που φτάνει στο 4.50. Είναι όμως (μόνο) έτσι τα πράγματα;

Ο Λάμπαρντ ανέβηκε από τη δεύτερη ομάδα της Γουέστ Χαμ στην πρώτη όταν προπονητής ήταν ο θείος του και βοηθός προπονητή ο πατέρας του. Ο κόσμος δεν τον είχε πάρει με καλό μάτι, θεωρώντας πως παίρνει την ευκαιρία με… μέσο! Στην εξέδρα πάντα ήταν ο «χοντρός Φρανκ», με μια κακή σχέση μεταξύ του ίδιου και των οπαδών της Χαμ να χτίζεται από τότε.

Ο Λάμπαρντ θυμάται ως χειρότερη στιγμή της καριέρας του το 1997, όταν φεύγοντας με σπασμένο πόδι πάνω σε φορείο, άκουγε κάποιους στην κερκίδα να χαίρονται! Κάθε φορά που επέστρεφε, το μίσος ξαναζωντάνευε. Ο ίδιος στην καριέρα του έβαλε επτά γκολ κόντρα στη Γουέστ Χαμ και είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που πανηγυρίζει φιλώντας το σήμα της Τσέλσι μπροστά στα… μούτρα των φιλάθλων της Γουέστ Χαμ.

«Όταν έχανε η Γουέστ Χαμ ο Τζο ήταν τόσο στεναχωρημένος αλλά εγώ χαρούμενος» δήλωνε ο ίδιος ο Λάμπαρντ, για τη διαφορά του με τον Κόουλ, που επίσης μεταγράφηκε στην Τσέλσι, έχοντας πρώτα βιώσει την αγάπη του κόσμου στη Χαμ.

Σε πρόσφατο θέμα στον Αγγλικό Τύπο, μερίδα του κόσμου της ομάδας έχει μετανιώσει για τα όσα έκαναν τότε στον Λάμπαρντ. Αλλοι βέβαια δεν μπορούν να ξεχάσουν πόσο προκλητικός είχε υπάρξει και ο ίδιος όταν επέστεφε. Το σημερινό ματς αξίζει να το παρακολουθήσει κάποιος μόνο και μόνο για να δει τις αντιδράσεις του Φρανκ αλλά και του κόσμου.

Στοιχηματικά, είναι παιχνίδι που εύκολα μπορεί να πάρει φωτιά. To 2.02 στις over 3,5 κάρτες είναι Line που μπορεί να επιβεβαιωθεί ή και να κυνηγήσει κάποιος υψηλότερες τιμές. Το over 4,5 στο 3.20, ενώ το ενδεχόμενο της κόκκινης στο ματς πληρώνει 6.00 στην Bet365.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σουπερ Λιγκ Interwetten

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρώ πως οι ερυθρόλευκοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα φέτος. Και η επίσκεψη Μαρινάκη θα έδωσε το απαραίτητο κίνητρο πριν το ντέρμπι. Στην ΑΕΚ συνεχίζουν με τον Οφρυδόπουλου, που δεν πείθει κανέναν, την ώρα που όλοι αναζητούν τον επόμενο προπονητή. Δεν είναι μια κατάσταση που βοηθά στην ηρεμία και την καλή προετοιμασία της ομάδας. Ο άσος έπιασε πλέον το 2.00 και νομίζω πως εκεί είναι μια χαρά. Όπως και το over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού στην ίδια τιμή.

Σουπερ Λιγκ 2 Betsson

Στη Σούπερ Λιγκ 2 υπάρχει το Διαγόρας-Αστέρας Βλαχιώτη. Ένα ματς παραμονής, με τον γηπεδούχο να έχει 25 βαθμούς, έχοντας χάσει χωρίς να σκοράρει τα τρία πρόσφατα εντός, και τον φιλοξενούμενο 27 και μάλιστα να έρχεται από τρεις σερί νίκες. Με αυτά τα δεδομένα ο άσος από το 2+ έχει κατρακυλήσει στο 1.19, κάτι φυσικά που δεν εξηγείται με αγωνιστικά κριτήρια!

Υπερβολικό και στο 5.80 στο διπλό της Καρδίτσας στη Σέρρες. Είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και ξεκούραστη αφού δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Αδιάφορη όμως και αυτά τα πράγματα… μετράνε στη Σούπερ Λιγκ 2. Σημειώνω επίσης πως πληρώνει 2+ το over, με την Καρδίτσα να έχει τρία στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικά στοιχήματος Δανίας

Αρκετά άσχημο είναι το ρεπορτάζ της Ααρχους στη Δανία. Συνολικά τέσσερις απουσίες, όλες στον άξονα. Κυριότερες ο σημαντικός αμυντικός χαφ Πόουλσεν και ο βασικότατος στόπερ Χάουσνερ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χάουσνερ έλειψε άλλες τρεις φορές φέτος, με την ομάδα να δέχεται γκολ σε όλες τα παιχνίδια που δεν έπαιξε.

Η Βέιλε μετά την αλλαγή προπονητή είναι ανεβασμένη, έχει βελτιώσει το παιχνίδι της και αν εκμεταλλευτεί τα κενά στον άξονα μπορεί να δει κάποιος στο 3,70 του διπλού ή το 3.25 στο Over 1,5 γκολ για την ίδια.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονά

 

3/4 –15:00 Ααρχους-Βέιλε Οver 1,5 Βέιλε  (3.25) επί 7,7 μονάδες στη Bet365

 

3/4 –16:00 Γουέστ Χαμ-Εβερτον  Κόκκινη κάρτα  (6.00) επί 4,2 μονάδες στη Bet365

 

Δυάδα στη Stoiximan.gr

 

3/4 –14:45 Πανσεραϊκός-Καρδίτσα  Οver 2,5  (2.15)

 

3/4 –20:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1  (2.00)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4.30 ποντάρισμα 5.85 μονάδες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα