Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΔιακοπές στη Ρόδο: Πώς θα προλάβετε να τη δείτε όλη

Διακοπές στη Ρόδο: Πώς θα προλάβετε να τη δείτε όλη

Η Ρόδος είναι ένα νησί με πολλά πράγματα να δείτε. Από το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου μέχρι τη Λίνδο και από το Πρασονήσι μέχρι την Κοιλάδα των Πεταλούδων, η Ρόδος προσφέρεται για υπέροχες και αξέχαστες διακοπές για όλους.

Για να δείτε όλα αυτά τα όμορφα μέρη, χρειάζεστε ένα οργανωμένο πρόγραμμα και σίγουρα ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο. Είναι καλό να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας σε μέρη που βρίσκονται κοντά το ένα με το άλλο, ώστε να μη χάνετε ιδιαίτερο χρόνο στη μετακίνηση.

Ας δούμε όμως με ποια σειρά είναι καλό να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στη Ρόδο, ώστε να είστε ξένοιαστοι τις μέρες που βρίσκεστε στο νησί.

Προετοιμασία διακοπών στη Ρόδο

Αρχικά ξεκινήστε με το booking των αεροπορικών ή των ακτοπλοϊκών σας, ώστε να ξέρετε με σιγουριά την ημέρα και ώρα άφιξής σας στο νησί. Έπειτα, διασφαλίστε τη διαμονή σας, ώστε να γνωρίζετε τις αποστάσεις από τα σημεία ενδιαφέροντος, που θα θέλατε να επισκεφθείτε.

Τέλος προχωρήστε με την ενοικίαση αυτοκινήτου. Επιλέξτε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου στη Ρόδο, με πολλαπλούς σταθμούς εξυπηρέτησης. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι έχετε έναν σταθμό κοντά σας. Φυσικά, μπορείτε να παραλάβετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Ρόδου.

Οργάνωση επισκέψεων

Έχετε φτάσει στο νησί, έχετε ήδη τακτοποιηθεί και είστε έτοιμοι για τις πρώτες εξορμήσεις. Φυσικά μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα διακοπών σας, όπως σας αρέσει.

Παρακάτω θα δείτε κάποιες προτάσεις συνδυασμού των προορισμών, οι οποίες βολεύουν ως προς την τοποθεσία. Έτσι, θα απολαύσετε πολύ περισσότερο ήλιο και αξιοθέατα από το να οδηγείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μπορείτε για παράδειγμα να συνδυάσετε σε μία μέρα την επίσκεψη στη Μονή Παναγιάς Τσαμπίκας, να κατεβείτε για μια βουτιά στην ομώνυμη παραλία και μετά να συνεχίσετε για το Πρασονήσι. Ειδικά αν σας ενδιαφέρει το kite surfing, το Πρασονήσι είναι ένας προορισμός που δεν πρέπει να χάσετε.

Μια άλλη μέρα μπορείτε να δείτε την Κοιλάδα των Πεταλούδων και το ερημωμένο ιταλικό χωριό που πλέον ονομάζεται Αγία Ελεούσα. Μπορείτε να αφιερώσετε αυτή τη μέρα για να θαυμάσετε αυτά τα δύο εναλλακτικά τοπία και την επόμενη μέρα να κολυμπήσετε στην παραλία του Άντονι Κουίν.

Σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε τη βόλτα στην Παλιά Πόλη και να επισκεφθείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Αν είστε λάτρεις της Μεσαιωνικής Ιστορίας, ο δρόμος των Ιπποτών και τα πετρόχτιστα καλντερίμια θα είναι μια μοναδική εμπειρία για σας.

Τέλος, αφιερώστε σίγουρα μια μέρα για επίσκεψη στη Λίνδο, όπου μπορείτε να δείτε τη φημισμένη Ακρόπολη της Λίνδου, να περπατήσετε στα στενά σοκάκια του χωριού, να φάτε φρέσκα θαλασσινά αλλά και να κολυμπήσετε στον μικρό κολπίσκο.

Η Ρόδος είναι ένα μαγικό μέρος για άνετες διακοπές που συνδυάζουν πολλές και διαφορετικές εμπειρίες. Απολαύστε όλα όσα έχει να σας προσφέρει το νησί των Ιπποτών με την άνεση μετακινήσεων που παρέχει ένα αυτοκίνητο.

Επικοινωνήστε με το kalithearentacar.gr για να κλείσετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και γεμίστε όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις από τις διακοπές σας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών