Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΥπέροχα έλαια προσώπου, σώματος και μαλλιών

Υπέροχα έλαια προσώπου, σώματος και μαλλιών

- Advertisement -

Τα έλαια περιποίησης είναι το «κλειδί» για μια υγιή, αναζωογονημένη επιδερμίδα και για λαμπερά, μεταξένια μαλλιά. Με καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, καθώς και τα μαλλιά ενυδατώνονται σε βάθος και αποκτούν ξανά τη χαμένη τους λάμψη.

Στο www.ethereals.gr, πάντα ψάχνουμε να βρούμε προϊόντα περιποίησης που θα δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, προστασία και ενυδάτωση που χρειάζεται.

Σας προτείνουμε τα υπέροχα Ventus Pure Root Botanicals 99% Natural Oils.

Αμυγδαλέλαιο φυσικής προέλευσης από την Ventus Pure Root για τη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος. Είναι από τα πλουσιότερα έλαια σε Βιταμίνες A, B & E, σε ιχνοστοιχεία και είναι συμβατό με τα λιπίδια του δέρματος. Έχει την ικανότητα να θρέφει, να μαλακώνει και να ενυδατώνει τα μαλλιά, εξομαλύνει το φριζάρισμα και θεραπεύει τα κατεστραμμένα μαλλια. Eίναι πλούσιο σε βιταμίνη Β-7 ή βιοτίνη, έτσι το αμυγδαλέλαιο βοηθά στη διατήρηση των μαλλιών και των νυχιών υγιή και δυνατά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών σας από ζημιές στον ήλιο, με ένα φυσικό SPF 5. Κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

To Argan Oil της Ventus Pure Root είναι ένα φυτικό προϊόν. Έχει αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση, βοηθά στην αναγέννηση και την οξυγόνωση του δέρματος, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, ανανεώνει τα κύτταρα, προλαμβάνει τη δημιουργία ερεθισμών και εκζεμάτων, ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει το δέρμα και καταπολεμά την ξηρότητα.

Το έλαιο αλόης το οποίο εξάγεται από το φυτό της Aloe Vera είναι ιδανικό για χρήση στο σώμα και το πρόσωπο, προστατεύει, ενώ παράλληλα βοηθά το δέρμα να αυξήσει περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν την παραγωγή κολλαγόνου για τη μείωση των ρυτίδων καθώς αναπλάθει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Το λάδι καλέντουλας της Ventus Pure Root είναι πολύ καλό για τα προβλήματα της νεανικής επιδερμίδας. Λόγω των φλαβονοειδών και σαπωνίνων που περιέχει, θεωρείται ότι έχει στυπτική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και δροσιστική δράση, για αυτό και χρησιμοποιείται σε ήπιους δερματικούς ερεθισμούς, ήπια εγκαύματα και κοκκινίλες.

Το λάδι καρύδας της Ventus Pure Root είναι ένα έλαιο πολλαπλών χρήσεων. Περιέχει βιταμίνη Ε, βοηθάει στις ρίζες των μαλλιών, είναι στυπτικό και πολύ καλό για λιπαρά ή λαδωμένα μαλλιά. Δίνει ελαστικότητα και αναζωογονεί την τρίχα. Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε, το έλαιο καρύδας προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου, σταματώντας την δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν τις ρυτίδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αντιγήρανση της επιδερμίδας, την αύξηση της ελαστικότητας της, την έντονη λάμψη και την αντιμετώπιση της ξηρότητας, διατηρώντας την ενυδατωμένη.

Φυσικό Καστορέλαιο της Ventus Pure Root. Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου, το Κικινελαϊκό οξύ, διαθέτει αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και αναλγητική δράση. Λόγω των χαρακτηριστικών του, θεωρείται ιδανικό έλαιο για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες της τρίχας κάνοντας τα να μακραίνουν πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεστε. Ακόμη, χάρη στα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, που περιέχει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πυκνώσει τα μαλλιά σας στα σημεία που έχετε παρατηρήσει αραίωση.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα

Με τα γκολ και την Τσεχία στο 2,60